Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
4
5
7
25
26
27
28
31

EXO hosting

TOPlist

Beachová liga 2012

 

 

Herný systém:

Liga je určená pre hráčov všetkých kategórií (v prípade malého záujmu sú povolené aj zmiešané dvojice). Hrá sa systémom každý s každým pričom sa počítajú získané body (prehra 0:2 je 0 bodov, prehra 1:2 je 1 bod, výhra 2:1 sú 2 body a výhra 2:0 sú 3 body). V prípade rovnosti bodov sa počítajú sety, body a vzájomné zápasy. Hrá sa podľa pravidiel plážového volejbalu na 2 vyhraté sety do 21 (set končí rozdielom 2 bodov), v prípade stavu 1:1 sa hrá tretí set do 15 (set končí rozdielom 2 bodov). Čas určený na jeden zápas je cca 1 hodina.

 

 

 

Organizačné pokyny:

Hracie dni sú pondelok a streda od 16:00 na pieskových kurtoch pri športovej hale. Každá dvojica má 10 min. na rozcvičku s loptami a potom sa musí zahájiť zápas. Po každom zápase obidve dvojice upravia kurt podľa potreby tzn. čiary, jamy v piesku atď. Zápas si dvojice rozhodujú sami. Výsledky po každom zápase treba nahlásiť správcovi haly, ktorý ich zapíše do tabuľky. Rozpis zápasov spolu s kontaktmi na jednotlivé dvojice budú uvedené na klubovej webovej stránke www.vknovemesto.sk. V prípade, že sa nejaká dvojica nemôže zúčastniť plánovaného zápasu tak je toto povinná ohlásiť súperovi a organizátorovi minimálne jeden deň pred plánovaným zápasom. Vklad do ligy majú členovia klubu (ktorí zaplatili členské) zadarmo a všetci ostatní 5€ na hráča. Vklad je treba uhradiť správcovi haly pred zahájením ligy. 

 

 

Športu zdar!