Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

3. kolo muži s VKP 1:3 a 3:2

 

1. Zápas - 1:3 
Zostava: Ochodnický, Bielený, Bernátek, Suja, Dúcky, Makovec, libero Svitač
Nastúpili sme proti juniorom družstva VKP Bratislava vyskladaného z perspektívnych mladých hráčov oťukaných extraligou napr. Prieložný, Durec. Podali sme priemerný výkon s nestabilnou hrou na prihrávke. Súper mal v zostave dvoch slabších hráčov, na ktorých sme zodpovedne podávali a tiež sme využívali ich parametre na útoku. Do zápasu sme vstúpili opatrtným servisom, naopak po našej zlej prihrávke sme sa len ťažko presadzovali na útoku. Preto prvý set vyznel pre VKP 25:13. Zvyšné tri sety už boli v našej réžii. Chlapci využili slabiny súpera, lepšie takticky ako herne a dotiahli zápas do víťazného konca.

 

2. Zápas - 3:2
Zostava: Ochodnický, Bielený, Bernátek, Suja, Dúcky, Makovec, libero Hrubý
V druhom zápase sa predstavil v družstve hostí Husár, ktorý im zaplátal dieru z prvého zápasu.  Hra nabrala na oboch stranách na kvalite. Pozitívne vstúpil do zápasu Jakub Hrubý na poste libera, ďalej Svitač striedal v polovici prvého setu Bieleného, zlepšili sme hru na príjme podania a na servise. Škoda, že sme nezvládli koncovku prvého setu 20:22, v ktorej sme prehrali 25:23. V tejto zostave sme pokračovali aj ďalej. Po obojstranne zlepšenej hre sme sa dostali do tajbrejku. Strany sme menili za stavu 8:7 pre VK Nové Mesto, následne sme viedli 11:9 a po piatich blokoch súpera sme prehrali 15:13.  Bohužiaľ, táto negatívna séria bodov nás zastihla v nesprávnom momente. Napriek tomu, že Venco (Ochodnícky) nahral z piatich náhier dve na jednoblok, som mu vytkol rozloženie adresovaných náhier. Na strane druhej je povinnosť útočníka náhru na jednoblok zložiť. Zbytočne sme sa pripravili o bod z palubovky súpera.

Som rád , že sme hlavne v druhom zápase, po nie veľmi oslňujúcom domácom dvojzápase s Púchovom, predviedli kolektívny výkon o čom svedčí aj pozitívna štatistika jednotlivých hráčov z druhého zápasu. Chlapci sa musia poučiť s chýb, ktore nás pripravili o sety, ktoré mali patriť nám. Zápas mal v určitých momentoch slušnú úroveň aj pre oko diváka. 
Doteraz sme absolvovali 3 kolá s kvalitnymi súpermi Volley Team, Púchov a VKP. Nasledujúci domáci zápas privítame doma Remidon Bratislava, na ktorý Vás srdečne pozývame - v sobotu 3.11.2012 o 15.00 a 17.00 v športovej hale. 1. liga mužov zatiaľ naznačuje veľkú vyrovnanosť. Osobne odhadujem, že je v nej 6 až 7 tímov, ktoré budú bojovať o víťazstvo v tejto súťaž. Netreba nikoho podceniť a chalani sa musia koncentrovat od zápasu k zápasu.

 

 

Cez víkend hrali aj ostatné družstvá vo svojich súťažiach.

 

Výsledky súhrnne:

 

1. liga Muži:

VKP Bratislava - VK Nové Mesto  1:3, 3:2

  

M-SR Kadeti:

VK Nové Mesto - Myjava  3:0, 3:0

 

M-SR Žiačky:

VK Nové Mesto - Senica  0:3, 0:3

   

Peter Jakovlev