Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

4. kolo muži doma s Remidonom 1:3 a 3:2

1. zápas VK Nové Mesto - Remidon 1:3 (-22, 21, -18, -19)
Zostava: Ochodnický, Dúcky, Bernátek, Suja, Svitač, Makovec, libero Hrubý (Pollák, Zamečník, Valo, Vrábel, Klas)
Do zápasu sme vstúpili so základnou zostavou, ktorá predviedla pred týždňom stabilné výkony s družstvom VKP. Družstvo Remidonu nás zaskočilo svojou bojovnosťou v obrane v poli, čo bola aj jedna z hlavných príčin našej prehry v prvom zápase. Dá sa povedať, že po celý zápas sa množstvom vlastných chýb nedokázali smečiari presadiť na útoku, a tak pomôcť už k stabilným výkonom Suju a Makovca. Tiež nemôžeme byt spokojní s kolísavou vykonnosťou hráča na poste libero. Mohli sme vidieť množstvo napínavých výmien, ktoré ale vo väčšine prípadov ukončili naši domáci hráči chybou na útoku. Pochvalu si zaslúžia striedajúci hráči, ktorí si splnili taktické pokyny.

 

2. zápas VK Nové Mesto - Remidon 3:2 (-21, 21, 12,- 24, 8)
Zostava: Ochodnický, Dúcky, Klas, Suja, Zamečník, Makovec, libero Svitač (Bernátek, Pollák, Hrubý, Valo, Vrábel)
Druhý zapas sme začali podobným štýlom ako prebiehal prvý zapas. Do stavu 20 v prvom sete sme stále viedli a po výbornej obrane v poli aj napriek 2 timeoutom zobraných v koncovke setu súper otočil prvý set vo soj prospech. Kedže ani Svitač nepomohol svojim výkonom na poste libera, boli sme nútení v ďalšom sete dať najskúsenejších hráčov na prihrávku (Suja, Ochodnický). Na náhre vystriedal Ochodnického mladý nahrávač Dominik Valo (v minulej sezóne este žiak), a bol najpríjemnejším prekvapením ďalšieho priebehu zápasu. Svoju úlohu zvládol nad očakávanie trénerov. V tejto zostave sme dohrali celý zápas, hru sme zlepšili vo všetkých herných činnostiach a dotiahli sme ho až do víťazného konca.

 

Potešením je, že si našlo cestu do športovej haly viac divákov ako v prvom kole, mohli vidieť vyrovnanosť družstiev 1. ligy mužov, taktiež množstvo atraktívnych výmien. Treba zohľadniť, že družstvo je mladé, v základných zostavách odohrali 3-4 hráči pod 20 rokov. Pokial budeme aj naďalej poctivo trénovať, ich výkony sa stabilizujú a môžme pomýšlať aj na popredné priečky v tejto celkom náročnej lige. Nasledujúci domáci zápas odohráme dňa 24.11.2012 o 15:00 a 17:00 v športovej hale s druzstvom Komjatíc, na ktorý Vás srdečne pozývame.

 

 

Viac fotiek zo zápasov nájdete vo fotogalérií. Cez víkend hrali ešte aj naše juniorky.

 

Výsledky súhrnne:

 

1. liga Muži:

VK Nové Mesto - Remidon Bratislava  1:3, 3:2

   

1. liga Juniorky:

VK Nové Mesto - Senica  1:3, 3:1

   

Peter Jakovlev