Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

Muži začali doma s dvoma prehrami

 

1. zápas VK Nové Mesto - Volley Team "B" Bratislava  1:3
Zostava: Šimovec, Suja, Pruša, Ševcech, Ochodnický, Makovec, liberá Pokopec a Hrubý (Valo , Holec, Dúcky, Klas)
Družstvo Volley Teamu pricestovalo k nám v zostave, ktorá nám dávala nádej uspieť v týchto domácich zápasoch. Bohužiaľ o túto možnosť sa chlapci v prvom zápase vyslovene pripravili sami. Stratili sme dobre rozohrané sety, jeden sme dokázali súperovi odovzdať zo stavu 24:19 na 27:29 a druhý sme viedli 13:5, následne 22:18 a prehrali sme 24:26. Napriek našim 20 blokom sa  napokon radovalo hosťujúceho družstvo. Hlavnými príčinami bol roztržitý , nestabilný výkon oboch nahrávačov a veľmi slabá úspešnosť na útoku (zo 125 možností na útoku boli chalani úspešní iba v 30%).
 

2. zápas VK Nové Mesto - Volley Team "B" Bratislava  1:3
Zostava: Valo, Pollák, Klas, Ševcech, Svitač, Makovec, libero Suja (Ochodnický, Dúcky, Pruša)
Druhý zápas sme dali šancu takmer juniorskej zostave, ako prípravu na M-SR juniorov. Zápas bol už v réžii Volley Teamu. Podaril sa nám vydrieť jeden set. Maťo Suja bol zo zdravotných dôvodov už len na poste libera, napriek jeho priemerného výkonu z prvého zápasu sa opäť ukázalo, že nám chýbali jeho skúsenosti na sieti. V oboch zápasoch sme sa nepresadili na útoku a trápili na náhre. Prejavila sa na nás prestávka počas Vianoc, hlavne u starších hráčov a skúškové obdobie. Osobne som čakal, že vysokoškoláci potrénujú viac počas skúšok ako cez školský rok. Z tohto pohľadu niet sa čomu čudovať. V ďalšom kole cestujeme do Púchova, kde nás čaká dôležitý zápas o stred tabuľky. Chlapci musia ukázať, že vedia hrať aj bez Suju, ktorý zo zdravotných dôvodov s nami nepocestuje.

 

 

Cez víkend hrali aj ostatné družstvá vo svojich súťažiach.

 

Výsledky súhrnne:

 

1. liga Muži:

VK Nové Mesto - Volley Team "B"  1:3, 1:3

    

1. liga Juniorky:

VK Nové Mesto - COP Nitra  3:2, 3:0

  

M-SR Žiačky:

VK Nové Mesto - Vráble A  1:3, 0:3

 

Peter Jakovlev