Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

Medzinárodný turnaj kadetov

Družstvo VKP Bratislava nás požiadalo, aby pricestovali s kategóriou juniorov a poňali náš turnaj ako prípravu na Majstrovstvá SR juniorov (bude sa konať aj s účasťou družstva VK Nové Mesto nad Váhom v dňoch 17.-19. mája vo Svidníku). Svoju výhodu využili a obsadili konečné 1. miesto. V tomto duchu nás reprezentovalo aj naše družstvo juniorov, za ktoré hrali juniori, kadeti a dokonca niektorí žiaci. Na turnaji sme mali dve družstvá ako organizátor podujatia, aby sme do hry mohli zapojiť čo najviac hráčov.
Turnaj prebehol s minimom zranení, jeden výron v členku si odniesol domáci hráč Lukáš Pollák, ktorému prajeme skoré uzdravenie. Atmosféra a kvalita bola  vidieť na vyrovnanosti zápasov. Na turnaji nebolo slabé družstvo, čo ma veľmi teší a verím, že sa nám podarí do budúcna tento turnaj tradične zachovať. Ako organizátor môžeme poďakovať družstvám za ich účasť a za to, že prijali pozvanie do neznáma. Na Slovensku sa takýchto športových akcií koná minimálne, takmer vôbec. O spokojnosti svedčia aj poďakovania, ktoré sme obdržali počas turnaja a následne aj mailami po turnaji a to veľmi poteší.
Verím, že aj diváci, ktorí zavítali do športovej haly počas víkendu videli veľmi atraktívne stretnutia s bojovnosťou na obidvoch stranách. S novomestkých družstiev sa najďalej prebojovalo naše družstvo kadetov. Obsadili sme konečné 4. miesto, čo nebolo zlé. O dobrých výkonoch svedčí aj individuálne ocenenie najlepšieho smečiara turnaja si odniesol Adam Ševcech z družstva kadetov VK Nové Mesto nad Váhom, ktorý bol našou oporou počas celého turnaja. Predviedli sme veľa pekných volejbalových momentov a k chybám sa vrátime na tréningoch. Turnaj bol pre nás hlavne príprava na majstrovstvá Slovenskej republiky a pomohol nám zmapovať naše nedostatky, na ktorých odstránení máme stále čas zapracovať.
V bojoch o finále sme podľahli Volejbalu Brno tesne 1:2 na sety a boj o medailu sme prehrali s VKM Žilina taktiež 1:2. Z výsledku nerobíme tragédiu, na samotnú Žilinu sa veľmi tešíme na Majstrovstvách SR kadetov, ktoré náš klub organizuje v dňoch 24.-26.mája 2013 v športovej hale, na ktoré Vás srdečne pozývame. Veríme, že si zaspomíname na minuloročný úspech ziačok, ktoré na finálovom domácom turnaji obsadili 1. miesto. Nám by stačilo aj medailové umiestnenie.

 

Družstvo kadetov VK Nové Mesto nad Váhom

 

Juraj Šujan