Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

EXO hosting

TOPlist

V dňoch 25. a 26. júna sa v areáli AQUA BEACH ORLÍK na Zvolenskej priehrade konal finálový turnaj majstrovstiev Slovenska v beachvolejbale do 18 rokov. O celkový triumf bojovalo najlepších 12 chlapčenských a dievčenských dvojíc, ktoré sa do finálového turnaja prebojovali z kvalifikačných turnajov jednotlivých oblastí. Naši kadeti Patrik Pokopec a Matúš Konc po finálovej výhre nad žilinskou dvojicou Ihnát a Králik získali zlaté mediale. Chalanom gratulujeme!   

Majstrovstvá Slovenska kadetov sa uskutočnilo v termíne 24.-26. mája 2013 v športovej hale v Novom Meste nad Váhom za účasti šiestich najlepších družstiev Slovenska (VKM Žilina, COP Trenčín, SPU Nitra, VK Slávia Svidník, VK Chemes Humenné a domáce družstvo kadetov). Turnaj sme odštartovali stretnutím s tímom VKM Žilina. Družstvo Žiliny bolo oslabené o kadetského reprezentanta Jančuru. Napriek tomu sme sa dlho tešili na vzájomné stretnutie, pretože naše posledné stretnutia nasvedčovali vyrovnanosti duelov.

Naše kadetky sa uplynulý víkend (24.-26.5.2013) zúčastnili M-SR kadetiek v Poltári. Postup na tieto majstrovstvá si vybojovali v barážovej skupine v Bratislave, kde spolu s domácou Sláviou UK  nechali za sebou družstvá Košíc a Čadce. Následným losom boli zaradené do skupiny v Hnúšti. Táto skupina sa javila ako opticky priechodnejšia. O postup sme mali bojovať so Spišskou Novou Vsou, čo sa nakoniec potvrdilo.

Volejbalový klub Nové Mesto nad Váhom sa aj tento rok podujalo zorganizovať jeden z mládežníckych turnajov Majstrovstiev Slovenska. SVF vyhovela našej žiadosti a pridelila nám ogranizáciu M-SR kadetov, ktoré sa uskutočnia tento víkend t.j. 24.-26. mája 2013 v športovej hale Nové Mesto nad Váhom. Na M-SR bude štartovať celkovo šesť družstiev, ktorté budú hrať systémom každý s každým.

Vážení športoví priatelia.
Ako sme avizovali prednedávnom na stránke Volejbalového klubu Nové Mesto nad Váhom, cez víkend sme mali reprezentovať Vás, mesto, klub a sponzorov na Majstrovstvách SR juniorov vo Vranove nad Topľou. S poľutovaním Vám musíme oznámiť, že sa tak nestane.

Tohtoročné majstrovstvá Slovenska boli slnečné. Na rozdiel od iných miest, kde takmer tri dni neustále pršalo, vo Svidníku bolo stále jasno. Vo štvrtok v deň odchodu, nám náš tréner Juraj Šujan oznámil dve hodiny pred odchodom, že nejdeme autobusom pre nejaké prevádzkové problémy, ale musíme ísť autami. "Mrzí ma to, ale nič sa nedá robiť, autobus nepríde, koľko chlapcov beriete?", hovorí v telefóne s príjemným hlasom Juraj Šujan.

Juniori VK Nové Mesto nad Váhom síce v tejto sezóne nehrali ligu, ale napriek tomu SVF organizuje turnaj Majstrovstiev Slovenska v tejto kategórií. Záverečný turnaj sa uskutoční v termíne 17.-19. mája 2013 vo Vranove nad Topľou. Na M-SR bude štartovať celkovo desať družstiev a naše družstvo juniorov, ktorého kostru tvoria prevažne kadeti, búdú bojovať s hráčmi z popredných prevažne extraligových klubov. Držíme im palce!

Žiaci VK Nové Mesto nad Váhom sa aj tento rok prebojovali z 1. miesta v skupine Západ na záverečný turnaj Majstrovstiev Slovenska, ktorý sa uskutoční v termíne 10.-12. mája 2013 vo Svidníku. Na M-SR bude celkovo osem družstiev a naši žiaci búdú bojovať s rovesníkmi z popredných prevažne extraligových klubov.

Rekonštrukcia športovej haly, ktorá sa začala už v roku 2006 a zo známych príčin pokračovala až vlani zateplením, bude tento rok pokračovať rekonštrukciou vnútorných priestorov. Pôvodný zámer na tento rok bola iba výmena palubovky, ale nakoniec sa nám podarilo presvedčiť vedenie mesta, aby sa hala urobila komplexne a naraz. Súčasťou rekonštrukcie bude:

Na turnaji v poľskom Bielsko Biala, ktorý sa uskutočnil 28.-30. decembra 2012, sme z pomedzi 9 družstiev v kadetskej kategórií obsadili konečné 3. miesto. Je to doposiaľ naše najlepšie umiestnenie za štyri roky, čo sme sa na turnaji pravidelne zúčastnili. Najpríjemnejším momentom bola hra, ktorú sme predviedli s družstvom Kedzierzin Kozle a víťazstvo v tomto dueli v pomere 2:1 pre nás, ktoré nás zároveň posunulo o boje v skupine o 1-3. miesto. Bohužiaľ nemôžeme byť spokojní s výkonmi v skupine o medaile, chlapci nezabojovali podľa našich predstáv a zápasy si s chuťou neužili.

Strana 1 z 4