Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

Dievčatá na turnaji v Uherskom Hradišti

 

Turnaj kadetiek a starších žiačok (7. júna 2014).
Prihlásené družstvá boli rozdelené do 3 základných skupín po troch. V nich naše dievčatá skončili na 1. mieste (kadetky) a 2. mieste (staršie žiačky). Na základe umiestnenia boli družstvá rozdelené do troch semifinálových skupín. V jednej z ich sa stretli obe naše družstvá. Ich vzájomný zápas rozhodol o víťazovi skupiny a postupujúcom do finalovej trojky. Západ bol dramatický až do konca a po výbornom volejbale mali viac šťastia staršie dievčatá a vyhrali v pomere 2:0 (23, 23). Staršie žiačky potom nedali o umiestnenie v skupine o 4.-6. miesto súperom šancu a vyhrali nad Juniormi Brna 2:1 a Uherským Hradišťom 2:0. Tým obsadili konečné 4. miesto.
Finálovú skupinu začali naše dievčatá vo veľkom štýle a vyhrali nad Senicou 2:0. V boji o konečné 1. miesto podľahli po dramatickom priebehu zápase domácim hráčkam 2:0 (22, 21).
Dievčatá potešili hrou, ich účasť na poslednom sezónnom halovom turnaji je príslubom do budúcej sezóny.

 

Turnaj mladšie žiačky (8. júna 2014).
Mladšie žiačky nastupovali do turnaja ako jeden z hlavných favoritov. V zostave chýbali 2 hráčky základnej zostavy, preto šancu dostali mladšie dievčatá. Tie sa svojej šance chytili a nič nenechali na náhodu. Do finálovej skupiny sa prebojovali bez väčších problémov. Tu sa stretli s dievčatami z Piešťan a domácej Slávie Uherské Hradište. Oba zápasy boli vyrovnané. Naše dievčatá boli v oboch zápasoch trošku volejbalovejšie a zaslúžene sa tešili z 1. miesta na turnaji. V konkurencii 11 družstiev sa nestratilo ani naše „B“ družstvo, ktoré skončilo na 8. mieste, ale výkonmi ukázalo, že aj v tejto kategórii nám vyrastajú budúce nádeje volejbalu v Novom Meste nad Váhom.

 

 

Ocenené dievčatá VK Nové Mesto nad Váhom