Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
4
5
7
25
26
27
28
31

EXO hosting

TOPlist

Prvý turnaj Starších žiakov 50:50

V sobotu 14.10.2017 sa uskutočnil prvý turnaj v Trenčíne v kategórii starších žiakov. V tejto sezóne je hrací systém upravený, nakoľko namiesto 2-koloveho systému „doma-vonku“ sa bude hrať turnajový systém, kde každý z účastníkov usporiada jeden turnaj. Skupina západ sa rozdelila na Skupinu „sever“ a skupinu „JUH“. My s našimi chlapcami sme účastníkmi skupiny Sever spolu aj s MŠK Púchov a COP Trenčín.

NM –TN  3:0

V rámci farmárskej spolupráce so Spartakom Myjava, sme historicky prvýkrát nastúpili v spojení NM-MY proti súperovi z COP Trenčín.
Začiatok zápasu bol z našej strany nervózny a plný chýb. V tomto prípade, keďže to bol úplne prvý ostrý štart, tak sme to trošku očakávali. Aj napriek týmto skutočnostiam sa nám podarilo prvý set vyhrať. Po opadnutí nervozity a zlepšení všetkých herných činností sme jednoznačne ovládli priebeh druhého a tretieho setu a zápas vyhrali. Tento zápas hodnotím veľmi pozitívne aj napriek zaváhaniam na začiatku. Som rád, že chalani pristúpili zodpovedne k ďalšiemu vývoju a mohli sme dať šancu nastúpiť aj ostatným spoluhráčom.

PU-NM  3:0

Po krátkej prestávke sme nastúpili proti nášmu najväčšiemu rivalovi na víťazstvo v skupine tímu MŠK Púchov. S týmto súperom sme sa stretli pred mesiacom na turnaji v Nitre, kde sme sa dvakrát tešili z výhry, čiže sme súpera trošku poznali a vedeli sme čo asi budú hrať.
Začiatok prvého setu bol z našej strany famózny, keď sme viedli hneď 4:0. Bohužiaľ to bol asi zlomový bod, nakoľko Púchovčania svojou bojovnosťou stav zvrátili a ťahali sa s nami o každý bod až do koncovky. V koncovke sme si vypracovali menší náskok, ale našimi nevynútenými chybami sme o náskok prišli a set prehrali. V podobnom duchu sa niesol aj dej druhého setu, ktorého sa opäť zmocnili hráči MŠK Púchov. Do tretieho setu sme nastúpili ako vymenení, počas celého setu sme viedli a chcel strhnúť zápas na našu stranu vyhratím tretieho setu, súpera položiť psychicky a ovládnuť celý zápas. Bohužiaľ v sobotu nám asi neboli naklonené hviezdy a tretí set po sérii našich chýb, opäť v koncovke, pripadol súperovi a ten sa tešil z víťazstva.
Tento zápas sme nezvládli na prihrávke, to bola naša najväčšia slabina, na ktorej budeme musieť do budúcna pracovať. Taktiež budeme neustále pracovať na zohratosti, nakoľko sme zatiaľ absolvovali len zopár zohrávacích tréningov.

Keď sa nám podarí zlepšiť a popracovať na našich slabších stránkach, verím, že víťazstvo v skupine nebude pre nás nedosiahnuteľné.

A.Cmarko