Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

EXO hosting

TOPlist

Vertiv cup juniorov - 2018

V dňoch 13.-14. apríla sa v našej športovej hale uskutočnil už 6. ročník medzinárodného juniorského turnaja s názvom Vertiv cup. Zúčastnilo sa ho 5 družstiev z Českej republiky a Slovenska, konkrétne: VK DHL Ostrava “A“, VK DHL Ostrava “B“, VKP Bystrina SPU Nitra, VK KDS-šport Košice a domáce VK Nové Mesto nad Váhom. Hralo sa systémom každý s každým na 3 hrané sety do 25 bodov s minimálnym rozdielom dvoch bodov. O konečnom umiestnení rozhodoval počet vyhratých setov, v prípade rovnosti tohto kritéria rozhodoval pomer lôpt.

Celkovo sa počas dvoch dní odohralo 10 zápasov a o víťazovi turnaja napokon rozhodoval až posledný z nich. Z víťazstva sa mohli tešiť nakoniec juniori z Košíc, ktorí pri rovnosti vyhratých setov porazili domácich chlapcov iba o neuveriteľných 7 lôpt! Naši juniori síce zvíťazili vo všetkých zápasoch, no ani to im nezaručilo víťazstvo na turnaji a zaknihovali si pekné druhé miesto. Na treťom mieste skončila Ostrava "A", nasledovaná Nitrou a rezervou Ostravy.  

Všetky družstvá dostali diplomy a prvé tri aj krásne medaile a poháre. Ocenení boli taktiež aj najlepší jednotlivci na jednotlivých postoch - na menách sa zhodli tréneri zúčastnených družstiev: 

Najlepší nahrávač: Martin Gabaj (VKP Bystrina SPU Nitra)

Najlepší smečiar: Martin Kopka (VK KDS-šport Košice)

Najlepší blokár: Miroslav Zeman (VK Nové Mesto nad Váhom)

Najlepšie libero: Matěj Lux (VK DHL Ostrava “A“)

MVP (najužitočnejší hráč) turnaja: Patrik Pokopec (VK Nové Mesto nad Váhom)

Veríme, že tento turnaj splnil účel prípravy na finalový turnaj Majstrovstviev Slovenskej republiky, resp. Mistrovství České republiky. Dúfame, že naši juniori na M-SR, ktoré sa budú konať v novomestskej športovej hale počas 4. - 6. mája 2018 zabojujú o najvyššie priečky a cestu do haly si nájde čo najviac z Vás, našich fanúšikov. Všetkých Vás srdečne na tento finnálový turnaj pozývame!

Ďakujeme všetkým účastníkom (hráčom a trénerom) za príjemne volejbalovo strávené dva dni a predvedené výkony, divákom a fanúšikom ďakujeme za podporu a povzbudzovanie a taktiež veľká vďaka patrí aj našim sponzorom, vďaka ktorým môžeme organizovať tento tradičný turnaj (Vertiv, Sportika, mesto Nové Mesto nad Váhom a ďalší...). Tešíme sa na spoločné stretnutie o rok!

Kompletné výsledky turnaja vrátane najlepších hráčov môžete nájsť TU!

Fotogaléria z turnaja