Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

EXO hosting

TOPlist

Denný tréningový tábor dopadol na výbornú

Náš volejbalový klub sa rozhodol počas tohto leta zorganizovať týždenné sústredenie určené pre mladých volejbalistov a volejbalistky. Pôvodne sme mali kemp absolvovať v Českom Třinci, avšak s ohľadom na výskyt koronavírusu sme zvolili domáce prostredie, ktoré nám poskytlo skvelé zázemie.
 

Denný tábor odštartovalo v pondelok 10. augusta spoločne 23 detí, ktoré mala pod dohľadom trojica trénerov (Mgr. Lucia Šujanová, Patrik Rešutík, Mgr. David Svitač). V úvodný deň sme absolvovali  ranný beh na neďalekú Kamennú a v ďalšej časti nasledovali dve tréningové jednotky, ktoré prebiehali v priestoroch športovej haly a priľahlého beach volejbalového ihriska.
 

V utorok sme využili rekreačné stredisko Zelená Voda. Deti spoločne so svojimi trénermi absolvovali ranný tréning a následne si vyskúšali svoju koordináciu na paddleboardoch. Po výdatnom obede bol pre mladých volejbalistov pripravený výdatný tréning zameraný na rozvoj rýchlosti a výbušnosti.
 

Tretí deň sústredenia štartoval opäť na Zelenej Vode a spoločne sa 25 členná posádka VK vybrala na ľahkú turistiku do neďalekého Beckova. Tu sme absolvovali hodinový tréning a následne sa schladili v horúcom počasí zmrzlinou priamo pod Beckovským hradom. Poobede na nás už čakal na Zelenej Vode gril, dobroty od trénerov a celý deň sme ukončili plávaním.
 

Štvrtkový deň sme využili opäť ďalší priestor na trénovanie a tento krát to bola atletická dráha na futbalovom štadióne. Po vysokej skočnosti náročný štvrtkový program pokračoval ďalším tréningom v hale, ktorý bol zameraný na techniku úderov. Od 12:00 už pred športovou halou rozvoniaval guláš, ktorý pripravili osobne tréneri pre všetkých rodičov a našich podporovateľov. Deti si zase zmerali sily na turnaji dvojíc, ktorý napokon vo finálovej skupine "A" ovládli Ester Igazová a Lujza Hrneková a vo finálovej skupine "B" Jamie Hvolka a Peter Stanek.
 

V piatok sme ukončili týždenné sústredenie tréningami v športovej hale a záverečným vyhodnotením. Všetci účastníci kempu dostali tričká a spoločne poďakovali aj firme Kompava, ktorá sa počas celého týždňa starala o náš pitný režim.
 

Denný tábor dopadol naozaj na výbornú a splnil svoj účel. Veľké poďakovanie patrí všetkým trénerom, našim mladým volejbalistom, ale i sponzorom a podporovateľom. ĎAKUJEME!