Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

EXO hosting

TOPlist

Kadeti v Bratislave 100-percentní, postupujeme na M-SR

V sobotu (6.5.2017) sa po reprezentačnej prestávke (ME U19 kadetov) dohrávala súťaž kadetov v poradí 6.kvalifikačným turnajom oblasti západ. Usporiadateľom turnaja bol VKP Bratislava. Zápasy sme odohrali postupne s družstvami VKP Bratislava, VK Komárno, SPU Bystrina Nitra a Mládež aktívne Trnava. Na turnajoch sa hrá na 3 hrané sety, pričom každý set sa počíta za bod. Družstvo v oblasti západ, ktoré dosiahne najviac bodov postupuje na finálový turnaj majstrovstiev Slovenska do Žiliny. Druhým postupujúcim z našej oblasti je už istý VKP Bratislava ako usporiadateľ finálového turnaja M SR.

Celý týždeň sme sa zodpovedne pripravovali. Na tréningoch bola dobrá atmosféra a u hráčov bola cítiť chuť a odhodlanie zabojovať o postup na M-SR. Boli sme v zložitej situácii, postup si mohol vybojovať iba víťaz našej skupiny. Pred týmto turnajom sme sa delili o prvé miesto s hráčmi SPU Bystrina Nitra. Práve oni nám skomplikovali situáciu, keď nás na našom domácom turnaji porazili. Doma sme premrhali viacbodový náskok nad súpermi. Na druhej strane je dobré, že sme tento úder dostali v správnom čase a hráči si museli vstúpiť do svedomia. Turnaj doma nám proste nevyšiel ani po hernej, ani po taktickej stránke.

Hráčom som prízvukoval, aby brali našu situáciu pozitívne. Som veľmi rád, že sme tento turnaj, ako zároveň generálku pred majstrovstvami, zvládli. Prezentovali sme sa dobrými výkonmi. Tie nám priniesli zaslúžený postup. Ďakujem našim priaznivcom, fanúšikom za domácu atmosféru, ktorú ste nám v Bratislave vytvorili.

Finále sa koná už o týždeň a na ďalšie dolaďovanie veľa času nezostáva. Od pondelka pracujeme ďalej. Hráčom gratulujem k splneniu prvého cieľa, ďalším cieľom je zabojovať o medaile. Tento tím má predpoklady získať aj titul majstrov Slovenska. Našimi hlavnými protivníkmi budú hráči VKP Bratislava a VK Slávia Svidník, ktorým máme čo vracať. Tešíme sa veľmi na tieto súboje.

 

Výsledky našich na 6.turnaji:

VK Nové Mesto nad Váhom - VKP Bratislava

3:0 (19,17,18)

VK Nové Mesto nad Váhom - VK Komárno

3:0 (1,7,8)

VK Nové Mesto nad Váhom - VK SPU Bystrina Nitra

3:0 (20,18,18)

VK Nové Mesto nad Váhom - Mládež aktívne Trnava

3:0 (19,10,18)

 

Rozpis finálového turnaja nájdete v najbližších dňoch v detaile udalosti Finálového turnaja o Majstra SR v kalendári akcií klubu

Juraj Šujan - tréner kadetov

 

 

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :