Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
4
5
7
25
26
27
28
31

EXO hosting

TOPlist

Ženy víťazne v prvom prípravnom turnaji

Prvým turnajom v poradí, ktorý sme absolvovali v Českej republike, bol neďaleký turnaj v Bojkoviciach. Turnaj s tradičnou organizáciou sa uskutočnil v areáli antukových ihrísk. Počasie neprialo celému turnajovému dňu, keď neustále pršalo a tak sme sa dohodli, že budeme hrať aj za nepriaznivých podmienok. Na turnaji sa zúčastnilo kvôli špatnému počasiu len 5 družstiev: Zlín "A", Zlín "B", Slavičín, Bojkovice a VK Nové Mesto nad Váhom. Naše družstvo bolo zmiešané s hráčkami prvej ligy a hráčkami extraligy. Systém sme sa dohodli odohrať každý s každým na dva hrané sety do 25 s rozdielom dvoch bodov a „zlatou loptou“ 30-tym bodom. V prvom zápase sme sa stretli s družstvom Slavičína, kde sme prvý set prehrali, no súper odstúpil z turnaja kvôli zmieňovanému dažďu. Druhý zápas sme odohrali proti tímu Bojkovíc, kde sme mladé dievčatá zdolali hladko 2:0. Ďalším zápasom bol proti mladým juniorkám zo Zlína "B", kde nás neprekvapili žiadnou činnosťou a taktiež sme vyhrali 2:0. Posledným zápasom bolo o umiestnenie na prvej a druhej priečke proti dravému družstvu taktiež zo Zlína "A", kde už bol výber hráčok lepší. Prvý set sme prehrali, pretože sme podcenili súperovu dravosť a túžbu po víťazstve, no druhý set sme v pomere bodov zvíťazili, ako aj v celkovom bodovaní, čo nám zabezpečilo víťazstvo v turnaji.

Osobný pohlaď na turnaj bol veľmi slabý, no počasie neprialo až do nášho odchodu, preto sa celkovo ohodnotiť ani nedá, a ďakujem hráčkam, že mali odhodlanie odohrať ho aj za takých nepriaznivých podmienok.

M.Jordanov - tréner

 

 

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :