Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
4
5
7
25
26
27
28
31

EXO hosting

TOPlist

Memoriál Š.Szalaya – žiaci bez jedinej prehry suverénne prvý

V nedeľu 24.9.2017 sa naši a myjavskí žiaci, ktorí v rámci farmárskej spolupráce tvoria jeden tím, zúčastnili turnaja v Nitre. Tento turnaj je každoročne organizovaný na počesť významného nitrianskeho trénera Štefana Szalaya. Na turnaji sa zúčastnilo 6 tímov aj s medzinárodným zástupcom z Maďarska.

Žiaci Nové Mesto nad Váhom/Myjava odohrali na turnaji spolu 4 zápasy a ani v jednom zo zápasov nenašli premožiteľa. V skupine sme sa postupne stretli s VKP Bratislava a VŠK Púchov. V prvom zápase sme jednoznačne porazili žiakov z VKP a pripísali si prvé víťazstvo na turnaji. V druhom zápase v skupine ťahal náš súper z Púchova takisto za kratší koniec, keď sme zvíťazili v tomto zápase 2:1 na sety. V semifinálovom zápase sme nastúpili proti domácemu tímu z Nitry. Zápas o postup do finále sme kontrolovali od prvej lopty a v druhom sete sme dokonca domácim dovolili uhrať iba 8 bodov a po ľahkom víťazstve sme postúpili do finále. Vo finále sme bojovali o prvé miesto proti žiakom z Púchova. Finálový zápas sa niesol v napínavom duchu, ale po dobre odohratých koncovkách sme ovládli zápas v pomere setov 2:0 a stali sa tak víťazmi turnaja v Nitre.

Zhodnotenie trénera Andreja Cmarka : „Výkon hráčov hodnotím pozitívne s určitými rezervami, keďže to bol náš prvý turnaj v tejto sezóne a chýba nám ešte určitá herná prax. Spoluprácu s Myjavou však hodnotím pozitívne a určite má perspektívu do budúcna, čo sa ukázalo aj našim víťazstvom tu na turnaji v Nitre.“

Gratulujeme žiakom k prvému miestu na turnaji a prajeme im veľa úspešných zápasov počas celej sezóny a tešíme sa aj na vašu divácku podporu počas žiackych zápasov (rozpis nájdete v sekcii súťaže).

 

Konečné poradie:

1. VK Nové Mesto nad Váhom

2. VŠK Púchov

3. Szekesfehervar

4. VKP Nitra

5. Spartak Komárno

6. VKP Bratislava

 

David Svitač