Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
4
5
7
25
26
27
28
31

EXO hosting

TOPlist

Naše dievčatá Erika Rešutíková a Veronika Richweissová sa zúčastnili Majstrovstiev Slovenska v plážovom volejbale kategórie do 20 rokov. Obsadili výborné 3. miesto, čím zakončili pre nich úspešný volejbalový ročník. Ziskom štyroch medailí zo šestkového volejbalu a plážového volejbalu a troch individuálnych ocenení z M-SR kadetiek a junioriek sa zaradili medzi najúspešnejšie volejbalistky nášho klubu!
Výsledky si môžete pozrieť tu.

Májové víkendy sa pre mládežnícky volejbal v Novom Meste nad Váhom navždy zapíšu do histórie nášho volejbalového klubu. V krátkosti sa vrátime k hodnoteniu volejbalových turnajov Majstrovstiev Slovenska žiakov a kadetov.

Naše kadetky a žiačky sa zúčastnili tradičného turnaja v Uherskom Hradišti. Turnaj sa  konal v sobotu 7. júna (kadetky a staršie žiačky) a 8. júna (mladšie žiačky).

Do tretice všetko dobré! V termíne 30.5. - 1.6. 2014 sa v Leviciach uskutočnil finálový turnaj Majstrovstiev SR mladších žiačok. Naše dievatá nastupovali do turnaja ako jeden z favoritov. Nakoľko to bol ich prvý veľký turnaj,  očakávali sme ako sa dievčatá s touto skutočnosťou vyrovnajú.
Žreb nám do základnej skupiny priradil silné družstvá Brusna, Banskej Bystrice a Púchova. Hneď na úvod sme sa stretli s papierovo najslabším súperom Púchovom. Tu sa potvrdilo, že papierové predpoklady nie vždy potvrdzujú aktuálnu výkonnosť družstva.

Patrik Pokopec, talentovaný hráč VK Nové Mesto nad Váhom, sa na istý čas stal testerom produktov firmy Kompava určených pre športovcov. Jeho skúsenosti zhrnul nasledovne:

V dňoch 24. a 27. marca 2014 sa v našom klube uskutočnila akcia firmy Kompava, zameraná na pitný a stravovací režim detí a tínedžerov.

Podobne ako kadeti minulý týždeň aj naši žiaci vzorne a úspešne reprezentovali náš klub a na Majstrovstvách Slovenska žiakov, ktoré sa konali uplynulý víkend 23.-25. mája v Starej Ľubovni, sa umiestnili na senzačnom 3. mieste.

Na predchádzajúce úspešné vystúpenie na M-SR junioriek, nadviazala Erika Rešutíková  na turnaji o Majstra Slovenska v kategórii kadetiek. Turnaj sa uskutočnil v Prešove 16.-18. mája 2014. Počas celého turnaja našli hráčky COP Nitra, za ktoré hrala Erika, premožiteľa až vo finále.  Nad ich sily boli ako v  juniorkách hráčky UK Bratislava. Naša hráčka pokračovala v dobrých výkonoch, čo jej okrem 2. miesta prinieslo aj vyhlásenie za najlepšiu nahrávačku turnaja.

Kadeti VK Nové Mesto nad Váhom úspešne reprezentovali náš klub ako aj svoje mesto a po skvelých výkonoch obsadili na Majstrovstvách Slovenska kadetov, ktoré sa konali v termíne 16.-18. mája v Komárne, konečné 3. miesto.

V termíne 2. - 4. mája 2014 sa v Považskej Bystrici uskutočnili Majstrovstvá Slovenska vo volejbale junioriek. Naše dievčatá sa na tento turnaj neprebojovali. Najlepšie z nich sa však počas celej sezóny pripravovali s družstvami COP Nitra a UKF Nitra nielen na tento turnaj, ale aj na kvalifikáciu o postup na Majstrovstvá Európy. Hneď na prvom majstrovskom turnaji dievčatá dokázali, že ich talent je veľký a obe si priniesli z Majstrovstiev junioriek medailu. Erika Rešutíková v drese COP Nitra až vo finále prehrala s UK Bratislava 3:0 a skončila strieborná. Veronika Richweissová v boji o 3. miesto porazila domáce hráčky Považskej Bystrice 3:0.

Strana 1 z 4