Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

Prezentácia Kompava v našom klube

 
Akciu sme rozdelili pre veľký záujem na dve časti, 24. marca dievčenská zložka a 27. marca chlapčenská zložka nášho klubu. Akcia sa konala v športovej hale vo VIP miestnosti. Boli pozvaní aj rodičia detí a samozrejme aj samotní športovci.

 

Prezentácia vzbudila veľký záujem u mladých športovcov a rodičov

 

Reprezentantka firmy Kompava  Ing. Zuzana Chovancová stručne a výstižne opísala najdôležitejšie zásady pitného režimu nielen počas športovania, ale aj pred a po športovom výkone. Na požiadanie nielen rodičov sa reprezentantka Zuzka zamerala aj na zásady stravovania športovcov, nakoľko je to veľmi častý problém u dnešnej mládeže, a to hlavne u dievčenskej zložky. V snahe udržať si štíhlu líniu, dievčatá nejedia poriadne a práve to môže mať zlý dopad na zdravie v spojitosti s často vykonávanými športovými aktivitami.
Na záver každej časti sa mohli rodičia aj športovci pýtať otázky a bolo ich naozaj dosť. Týmto by sme chceli poďakovať firme Kompava za ochotu a odborný výklad, ako aj za prezentačné vzorky, ktoré si odnášal každý účastník prednášky. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s firmou Kompava!