Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
4
5
7
25
26
27
28
31

EXO hosting

TOPlist

Paťo Pokopec "testerom" produktov Kompava

 

Volejbalu sa venujem sedem rokov. Mojim materským klubom je Volejbalový klub Nové Mesto nad Váhom odkiaľ pochádzam. Od začiatku som sa v tomto športe našiel. Prvé úspechy prišli už  v rokoch 2011 a 2012 , kde ma na Majstrovstvách Slovenska žiakov vyhlásili za najlepšie libero podujatia. Časom ma tréneri posunuli na post prihrávajúceho smečiara. Túto výzvu som zvládol dôstojne, veď mojím cieľom bolo aj útočiť a nie len prihrávať. V dnešnej dobe mám 193cm a vybojoval som si miesto v družstve kadetskej reprezentácie SR.

V našom klube sa trénuje denne a počas víkendov odohrám množstvo zápasov. Jeden týždeň v mesiaci sa zúčastňujem reprezentačného sústredenia v COP Trenčín , kde sú tréningy aj dvojfázové. Vďaka dobrej spolupráci VK Nové Mesto nad Váhom  s firmou Kompava sa v našom klube organizovalo 27. marca 2014 školenie o produktoch firmy Kompava určené pre hráčov a rodičov. Som rád, že som sa zúčastnil tejto zaujímavej prednášky zameranej na pitný a stravovací režim. Na záver som dostal ponuku na spoluprácu s firmou Kompava a do dnešnej doby som otestoval rôzne produkty a tu sú referencie na moje najobľúbenejšie:

 

Hipofit - používam ho pred a počas tréningu alebo zápasu. Je to hypotonický nápoj na hydratáciu tela.

 

Energofit - ja ho používam väčšinou po zápase, ale je vhodný aj počas výkonu. Ide vlastne o energetický nápoj pre dlhotrvajúce zaťaženie. 

 

K-4 POWER gél - je vhodný na okamžitý príjem energie, využívam ho počas zápasu.

 

Wellness Daily proteín - biologicky čistý proteín. Používam ho po každom zápase.

 

Acido fit – výborný na prevenciu proti kŕčom.

 

3Energy bar – je to energetická tyčinka, ktorá má nielen výbornú chuť, ale aj zloženie.

 

Som veľmi spokojný s  výrobkami od firmy Kompava a odporúčam ich každému športovcovi. Od kedy používam doplnky výživy firmy Kompava môžem úprimne prehlásiť, že sa cítim oveľa lepšie, energickejšie a nepociťujem únavu ako predtým. Našim ďalším cieľom bude naberanie svalovej hmoty počas letnej prípravy, ale o tom Vás budem informovať nabudúce.
Touto cestou by som sa chcel poďakovať firme Kompava ako aj materskému klubu za spoluprácu.
          
Ďakujem, Paťo

 

Patrik Pokopec

 

Vizitka hráča:
Patrik Pokopec
Vek: 16 rokov
Výška: 193cm
Váha: 68kg
Športová kariéra: reprezentant SR vo volejbale kadetov