Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Vytlačiť túto stránku

Paťo Pokopec "testerom" produktov Kompava

 

Volejbalu sa venujem sedem rokov. Mojim materským klubom je Volejbalový klub Nové Mesto nad Váhom odkiaľ pochádzam. Od začiatku som sa v tomto športe našiel. Prvé úspechy prišli už  v rokoch 2011 a 2012 , kde ma na Majstrovstvách Slovenska žiakov vyhlásili za najlepšie libero podujatia. Časom ma tréneri posunuli na post prihrávajúceho smečiara. Túto výzvu som zvládol dôstojne, veď mojím cieľom bolo aj útočiť a nie len prihrávať. V dnešnej dobe mám 193cm a vybojoval som si miesto v družstve kadetskej reprezentácie SR.

V našom klube sa trénuje denne a počas víkendov odohrám množstvo zápasov. Jeden týždeň v mesiaci sa zúčastňujem reprezentačného sústredenia v COP Trenčín , kde sú tréningy aj dvojfázové. Vďaka dobrej spolupráci VK Nové Mesto nad Váhom  s firmou Kompava sa v našom klube organizovalo 27. marca 2014 školenie o produktoch firmy Kompava určené pre hráčov a rodičov. Som rád, že som sa zúčastnil tejto zaujímavej prednášky zameranej na pitný a stravovací režim. Na záver som dostal ponuku na spoluprácu s firmou Kompava a do dnešnej doby som otestoval rôzne produkty a tu sú referencie na moje najobľúbenejšie:

 

Hipofit - používam ho pred a počas tréningu alebo zápasu. Je to hypotonický nápoj na hydratáciu tela.

 

Energofit - ja ho používam väčšinou po zápase, ale je vhodný aj počas výkonu. Ide vlastne o energetický nápoj pre dlhotrvajúce zaťaženie. 

 

K-4 POWER gél - je vhodný na okamžitý príjem energie, využívam ho počas zápasu.

 

Wellness Daily proteín - biologicky čistý proteín. Používam ho po každom zápase.

 

Acido fit – výborný na prevenciu proti kŕčom.

 

3Energy bar – je to energetická tyčinka, ktorá má nielen výbornú chuť, ale aj zloženie.

 

Som veľmi spokojný s  výrobkami od firmy Kompava a odporúčam ich každému športovcovi. Od kedy používam doplnky výživy firmy Kompava môžem úprimne prehlásiť, že sa cítim oveľa lepšie, energickejšie a nepociťujem únavu ako predtým. Našim ďalším cieľom bude naberanie svalovej hmoty počas letnej prípravy, ale o tom Vás budem informovať nabudúce.
Touto cestou by som sa chcel poďakovať firme Kompava ako aj materskému klubu za spoluprácu.
          
Ďakujem, Paťo

 

Patrik Pokopec

 

Vizitka hráča:
Patrik Pokopec
Vek: 16 rokov
Výška: 193cm
Váha: 68kg
Športová kariéra: reprezentant SR vo volejbale kadetov