Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
4
5
7
25
26
27
28
31

EXO hosting

TOPlist

Sťažnosť VK na postup pána Stražaya na M-SR žiakov

Vážená Dozorná rada,
    VK Nové Mesto nad Váhom dáva podnet na prešetrenie postupu delegáta SVF pána Stražaya v súvislosti so skutočnosťami, ktoré sa udiali pred finále M-SR starších žiakov dňa 31. mája 2015, a to že dvaja hráči VK boli stiahnutí z rozcvičky a následne im nebolo umožnené zúčastniť sa finálového zápasu. Žiadame preto preveriť:

  1. Či boli využité všetky dostupné prostriedky a možnosti, aby uvedení hráči mohli odohrať uvedené finále, vrchol sezóny, na ktorý sa tvrdo pripravovali.
  2. Či muselo dôjsť k takémuto necitlivému kroku, narušeniu prípravy pred finále, hrubému narušeniu atmosféry v tíme.
  3. Kde je morálne hľadisko, postup pána Stražaya, urobil všetko čo bolo v jeho silách, z hľadiska funkcie delegáta SVF? VK Nové Mesto nad Váhom má za to, že pán Stražay mohol zvolať mimoriadnu poradu finalistov s rozhodcami a situáciu vyriešiť!
  4. Čo ak budúcnosť prinesie znovu podobnú situáciu, ako ju bude SVF riešiť?

Vedenie VK Nové Mesto nad Váhom si je vedomé skutočnosti, že po ukončení riadneho prestupového termínu (február) už nie je možné dopĺňať súpisku. SVF určila na začiatku sezóny 2014/15 záväzný termín M-SR žiakov, ktorý mal byť 15. - 17. mája 2015 a preto posunutie termínu konania M-SR starších žiakov zo strany SVF spôsobilo, že uvedeným hráčom skončilo riadne hosťovanie v klube dňom 30. mája 2015. Toto necitlivé rozhodnutie spôsobilo:

  • Narušenie silného vzťahu vedenia VK – hráči – rodičia. VK Nové Mesto nad Váhom je klub ktorý má v tomto roku 90. výročie svojho založenia, sme klub ktorý si zakladá na budovaní vzťahov, klub – hráč – rodič, mnohí rodičia sú zároveň aj sponzormi klubu. VK je asi jediný klub, ktorý pracuje s oboma zložkami, chlapci a dievčatá, má vybudovanú silnú základňu.
  • Zložité vysvetľovanie rodičom, zástupcom mesta a sponzorom, že SVF nehľadalo a nenašlo riešenie ako odohrať finále v plnej sile.

Na základe týchto faktov Vás žiadame o prešetrenie tohto prípadu a prijatie opatrení, aby sa podobná situácia už v budúcnosti neopakovala. Keďže vedenie VK vypísalo prémiu za zlaté medaile pre žiakov, v podobe dotácie na letné sústredenie, žiadame o opakovanie finálového zápasu na neutrálnej pôde na náklady SVF alebo finančnú dotáciu na podporu mládeže VK. Zároveň žiadame o ospravedlnenie a vysvetlenie prípadu na internetovej stránke SVF. Za vybavenie našej žiadosti ďakujeme.

Vedenie VK Nové Mesto nad Váhom