Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

Mladší žiaci postúpili na Majstrovstvá Slovenska

Uplynulý víkend sa uskutočnil posledný zo série turnajov v MIDI volejbale mladších žiakov. Cela sezóna bola špecifická, pretože všetky turnaje v tejto kategórii sme odohrali so štyrmi hráčmi (M.Šišovský, S.Brezovák, M.Slovák, M.Hajdu), čo bolo veľmi náročné, fyzicky aj psychicky, nakoľko sme nemali žiadnu možnosť striedania.

Tohto posledného turnaja sa zúčastnilo opätovné kvarteto hráčov s veľkou chuťou a odhodlaním zabojovať a postúpiť na záverečný turnaj M-SR MIDI. Pred začiatkom turnaja sme mali trošku neistú situáciu, nakoľko sme sa bili o druhu priečku s hráčmi COP Trenčín. Tí už nemali možnosť prehovoriť do tabuľky, keďže mali už odohráte všetky zápasy a posledného turnaja sa už nezúčastnili.

Počas turnaja sme mali stanovené ciele, tzv. povinne jazdy, ktoré sme, dá sa povedať, s prehľadom zvládli (NM-Komárno 2:0, NM-Púchov B 2:0, NM-Vráble 2:0) a v hlavách sme sa pripravovali na posledný a veľmi dôležitý zápas s Púchovom A. Priebeh zápasu bol ako na hojdačke, čo nie je v tejto kategórii nič zvláštne. Prvý set po veľmi neistom výkone a množstve vlastných chýb sme prehrali rozdielom triedy. Pred druhým setom sme si na lavičke povedali, že hádžeme všetko za hlavu a ideme zabojovať o postup. Prvá polovica druhého setu sa niesla v podobnom duchu ako set predošlý a prehrávali sme rozdielom 2-3 bodov. V druhej časti setu sa chlapci nakopli  a postupne stav zrovnali. Koncovka setu bola hektická nakoľko sa vedenie striedalo na oboch stranách so šťastným koncom pre nás, kde sme vyhrali 26:24 a šli do tie-breaku, ktorý sme pravdepodobne vlastným uspokojením a myšlienkou, že sa to uhrá samo prehrali 15:9.

Výhrou setu v poslednom zápase sme preskočili v tabuľke hráčov COP Trenčín a postúpili spoločne s chlapcami z Púchova na finálový turnaj o Majstra SR v kategórii mladších žiakov MIDI, ktorého organizátorom bude v dňoch 28.-29.5.2016 VK Prievidza.

Pevne verím, že na poslednom turnaji sa chlapci zomknú a pobijú sa o najvyššie priečky.

tréner A.Cmarko