Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Plánované aktivity junioriek

Cieľom družstva bolo zabojovať o 4 postupové miesta na Majstrovstvá SR junioriek. Pôvodne sme sa prihlásili aj na organizáciu M-SR, čo by nám zaručilo priamy postup. Nakoniec však M-SR pridelili Považskej Bystrici, čím si naše dievčatá budú musieť vybojovať postup samé.
Družstvo tvorí veľa talentovaných hráčiek. Po úvodných kolách je však na poslednom mieste v tabuľke a vidina postupu sa nám nenávratne vzdialila. Príčin je viac, ale najdôležitejšia je, že doteraz sme nehrali ani raz v kompletnej zostave. Dievčatá uprednostnili iné akcie, čo nás mrzí, ale museli sme zo vzniknutej situácie nájsť východisko. Prioritu dostali individuálne ciele. Reprezentantka Rešutíková odišla po 1. zápase do COP Nitra, kde sa pod vedením reprezentačného trénera Vlka pripravuje na kvalifikáciu o postup na M-SR. 
Ďalším  cieľom je  zohrať sa na budúcu sezónu, konečne vytvoriť  družstvo schopné zabojovať o M-SR. Príležitosť budú dostávať aj mladšie hráčky, pre ktoré to bude vynikajúca škola do ich budúceho volejbalového života. Kvalitnými zápasmi sa pripravia  na predkadetský výber, kde bude ich hlavnou úlohou dostať sa do predkadetskej reprezentácie SR. Všetci dúfame, že raz tu v Novom Meste bude kvalitné juniorské družstvo s perspektívou vytvorenia ženskej súťaže. Že to nie je nemožné potvrdzujú aj naše úspešné bývalé hráčky Richweissová, Rešutíková a Uváčiková, ktoré patria medzi najlepšie v ženskej Extralige. Výsledky súťaží nájdete v tabuľke

 

Juniorky

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :