Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Muži absolvovali ďalší turnaj na VKP

Prvý halový turnaj sme absolvovali v hale VKP Bratislava. Turnaja sa zúčastnili štyri družstvá a to: VKP Bratislava, Spartak Komárno, MVK Zvolen a VK Nové Mesto nad Váhom.
Hralo sa systémom každý s každým na tri hrané sety. V prvom zápase sme sa stretli s VKP a prehrali sme 2:1. Všetky tri sety boli úplne vyrovnané, ale zápas sme prehrali jednoznačne na servise, kde sme VKP vôbec nezatlačili a nás súper trápil podaním celý zápas.
Druhý zápas sme hrali s Komárnom, ktoré nastúpilo s niekoľkými hráčmi z extraligy, ale znovu sme prehrali 2:1. V tomto zápase sme nastúpili s juniorskou zostavou a chalani hrali chvíľkami veľmi dobre. Zápas rozhodlo pár chýb v koncovkách setov.
V treťom zápase sme sa stretli so Zvolenom a na turnaji sme hrali asi najlepší volejbal. Opäť sme síce prehrali 2:1, kde znovu rozhodli zbytočné chyby v koncovkách setov, hlavne pokazené podanie a príjem.
Turnaj splnil očakávanie a všetci hráči dostali približne rovnaký priestor na hranie. Celý turnaj odohral výborne Martin Dúcky, ale všetci hráči bojovali a hrali dobre.

 

Zostava: Laco Müller, Dominik Valo, Martin Dúcky, Lukáš Pollák, Martin Makovec, Matej Pruša, Filip Kraisl, Ľuboš Ochodnický, Matúš Konc, Patrik Pokopec, Matej Šimovec.

 

 Muži VK Nové Mesto nad Váhom

 

Martin Minárik

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :