Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

MIDI volejbal chlapci 2014/2015

Prípravka chlapcov VK Nové Mesto nad Váhom odohrala na jeseň 2014 štyri turnaje v MIDI volejbale. Celkovo sa chlapci umiestnili na 3. mieste, čo je z hľadiska ich veku a herných skúseností veľmi pekné umiestnenie. Ďalším turnajom pokračujú chlapci vo februári 2015.

Za náš klub bojujú v tomto roku: Martin ŠIŠOVSKÝ, Marek NEDBAL, Samuel BREZOVÁK, Martin SLOVÁK, Tomáš ŠKÚCI, Michal STANEK, Matej HAJDU. Súťaž, ktorá má celkovo 8 družstiev, sa hrá turnajovým spôsobom. Hrací deň je nedeľa. Po odohraní základnej časti sa hrá finálna časť. Z 1. časti postúpia do finálovej časti prvé dve družstva z každej oblasti. V prípade, že bude súťaž realizovaná iba v 2-3 oblastiach, bude počet postupujúcich stanovený pomerne k počtu do súťaže zaradených družstiev v jednotlivých oblastiach. Systém súťaže - družstvá odohrajú 1 finálový turnaj, na ktorom budú rozdelené do dvoch skupín „A“ a „B“. Aktuálne výsledky nájdete na stránke http://www.svfoz.sk

 

 

Družstvo MIDI chlapci VK Nové Mesto nad Váhom

 

 

 

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :