Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Juniorky VK Nové Mesto nad Váhom cez víkend víťazne

Juniorky VK Nové Mesto nad Váhom odohrali uplynulý víkend 11. kolo 1. ligy skupiny Západ. Na domácej palubovke sme v sobotu 7. 2. 2015 privítali družstvo Považskej Bystrice. Naše juniorky, ktoré na tento zápas nastúpili v krásnych nových klubových dresoch, pod vedením trénerov Šujanová, Šujan vyhrali pomerne hladko 3:0 a 3:0.

Zápas zhodnotila trénerka Lucia Šujanová: V 1. zápase sme sa v úvode trochu potrápili na podaní a robili sme dosť nevynútených chýb, čo sa prejavilo počas prvých dvoch setov. Koncovky týchto setov sme však zvládli bez väčších problémov. Ďalší priebeh zápasov sme už začali hrať volejbal zodpovedajúci našej vekovej kategórii. Veľmi nám pomohol aj príchod skúsenej hráčky COP Nitra Barbory Nináčovej. V 1. zápase sa predstavila na poste univerzálnej hráčky a v 2. zápase podala veľmi dobrý výkon na poste smečiarky.

VK Nové Mesto nad Váhom - Považská Bystrica
3:0 (23,20,15)
3:0 (22,13,18)
Zostava : (Lacková, Vojtechová M., Hrneková, Ninačová, Kubišová, Svitačová, Hlinková, Pavlusová, Sláviková, Benková, Fraňová)


Juniorky VK Nové Mesto nad Váhom

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :