Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Vianočný Kolotoč 2015

Ani v končiacom sa roku 2015 sa novomestská športová hala nevyhla návalu volejbalistov, odhodlaných ukoristiť si ceny pre najlepších účastníkov nášho obľúbeného Volejbalového Kotoloča.

I tento rok sa potvrdilo, že pre viacerých z nás bol Kolotoč neodmysliteľnou predohrou k vianočným sviatkom. Stretnutie v početnom kruhu volejbalovej rodiny nás dokonale pripravilo na chvíle s príbuznými pri vianočných kaproch.

Tohtoročný kolotoč priniesol niekoľko noviniek. V snahe o čo najväčšiu férovosť sa vstupné prispôsobilo záujmu o oficiálne občerstvenie a v snahe o časové skrátenie turnaja sme museli odohrať o pár kôl menej (a nerád priznávam, že efekt kratšieho kolotoča sa nanešťastie nedostavil).

Poslednou novinkou boli prvý krát v histórii ceny pre všetkých desať finálových dvojíc, v čom by som rád pokračoval aj do budúcich ročníkov.

Z 25 základných a 8 finálových kôl vzišla víťazná dvojica tvorená novomestským talentom Patrikom Pokopcom a Dávidom Richweissom. Chalanom srdečne gratulujem a verím, že o rok sa pokúsia o obhajobu prvenstva.

Rovnako gratulujem k nasadeniu a k predvedeným výkonom všetkým účastníkom, ktorým zároveň ďakujem za účasť i za výrane zlepšenú morálku v súvislosti s dodržiavaním poriadku v okolí palubovky. Vidieť, že môj emotívny príhovor pred štartom turnaja padol na úrodnú pôdu.

Najväčším potešením pre mňa bolo vidieť po dlhom čase mnohé tváre, na ktoré by som bez kolotoča tak ľahko nenatrafil. Dôkazom toho, ako sme si spoločné chvíle užívali, bolo naše ponocovanie (ako aj rušenie nočného kľudu...) pred halou do skorých ranných hodín, aj vďaka tomu, že finalisti nezapreli svoju veľkosť a podelili sa so svojimi vzácnymi cenami.

Na záver by som chcel vyjadriť obrovskú vďaku Martinovi Kolesárovi z Volley Baru za spoluprácu s občerstvením, Jožkovi Ďurkovičovi za jeho obetavosť a trpezlivosť a vedeniu klubu za voľnú ruku a podporu v organizovaní turnaja.

Všetkým Vám prajem krásne Vianoce a veľa úspechov v blížiacom sa roku 2016 a všetkým našim zložkám čo najviac víťazných zápasov a radosti z volejbalu.

Tomáš Slávik

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :