Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Družstvo žien v príprave, turnaj Bojkovice

Ako sme Vás už informovali, po niekoľkoročnej neúčasti seniorského družstva žien vo Volejbalovom klube Nové Mesto nad Váhom, sme do nasledujúceho súťažného ročníka prihlásili družstvo žien do 1.ligy. Toto družstvo je tvorené hlavne z hráčok z predchadzajúcich ročníkov súťaží kadetiek, junioriek a hráčok z blízkeho okolia. Ďalej sme oslovovali odchovankyňe (novomešťanky), ktoré mali v poslednom období volejbal ako súčasť svojich priorít. Do budúcna máme záujem stále prehlbovať spoluprácu s okolitými klubmi a tak vhodne dopĺňať káder, ktorý by mohol pomýšľať aj na postup medzi druzstvá extraligy žien.

 

Družstvo 1.ligy žien sa predstaví v deväťčlennej skupine západ. Našim cieľom je umiestniť sa v prvej štvorke. V prípade, ak by sa sezóna vyvíjala priaznivo, budeme pomýšľať aj na prípadné posilnenie družstva. Aktuálne má hlavná trénerka Lucia Šujanová (asistenti Juraj Šujan, Jiří Hulinský) k dispozícii 18 hráčok.

Nahrávačky: Erika Rešutíková (návrat z hosťovania Slavia UK), Soňa Králiková
Smečiarky: Natália Blizmanová, Simona Svitačová , Veronika Magyarová (prestup Levice), Martina Sláviková, Klaudia Fraňová, Diana Margetiaková
Blokárky: Simona Kubišová, Dominika Nováková a Aďa Férová (obe hosťovanie MSKO Trenčín ), Nika Hlinková , Bea Loffayova
Diagonálne hračky: Ema Benková, Kristína Šaturová (návrat z hosťovania Hit Trnava)
Liberá: Nina Hrneková, Monika Vojtechová, Tatiana Orviská (hosťovanie MSKO Trenčín)

Kapitánkou družstva bola zvolená Erika Rešutíková - nahrávačka, ktorá má reprezentačné skúsenosti z juniorského družstva Slovenska. Po zranení a operácii kolena absolvovala sezónu v Slávii UK Bratislava, kde sa k záveru sezóny zapojila do súťaže 1.ligy žien. Sme rady, že sa rozhodla v tejto súťaži pokračovať v domácom klube. Pravou rukou kapitánky je Ema Benková.

 

Prípravu sme spoločne začali 1.8.2016. Využívame hlavne vonkajšie prostredie ako atletický, futbalový štadión, ihrisko pre plážový volejbal ... . V druhom týždni sme pokračovali v dvoch skupinách. Jedna sa zúčastnila dobrovoľného sústredenia v Liptovskom Jáne v Alexandra Wellness hoteli. Druhá skupinka pokračovala v príprave s družstvom mužov v domácom prostredí pod vedením trénera Martina Minárika.

 

Dnes (21.8.2016) ukončujeme tretí týždeň prípravy antukovým turnajom v Bojkoviciach (CZ). K dispozícii máme 14 dievčat. Na turnaji sme s dvoma družstvami, aby sme mohli sledovať výkony všetkých hráčok. Celkovo je na turnaji 11 tímov, ktoré budú bojovať aj za nepriaznivého počasia.

Naše výsledky v skupinách:

Skupina A:
NMnV A - Nivnice 2:0
NMnV A - Kroměříž 2:0
NMnV A - Bojkovice 2:0
NMnV A - Zlín B 2:0

Skupina B:
NMnV B - Uherské Hradište B 1:1
NMnV B - UTB Zlín 0:2
NMnV B - Zlín A 0:2

Semifinále:
NMnV A - UTB Zlín 2:1

Finále:
NMnV A - Zlín A 0:2

Lucia Šujanová

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :