Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Turnaj kadetov Kojetín

Dňa 11.9.2016 sa naše kadetské družstvo rozdelené na dva celky zúčastnilo halového v turnaja v Kojetíne. Turnaja sa zúčastnili 4 družstvá (Kojetín, Znojmo, NovéMesto n/V „A“, Nové Mesto n/V „B“). Odohral sa systémom každý s každým na tri hrané sety.

Prvý zápas odohrali české tími, v ktorom síce dominovalo Znojmo, ale domáci Kojetín im ukradol jeden set - 2:1 pre Znojmo. Druhý sa niesol v bojovej atmosfére, pretože si merali sily Novomestský kadeti. Novomestské „B“ síce odovzdalo obetavý výkon, ale na starších a skúsenejších protihráčov/spoluhráčov to nestačilo. Výsledok 3:0 pre Novomestské Áčko.
Ďalší zápas odohrali kadeti „B“ proti domácemu celku. Po dobrom výkone v prvom sete a aj zaslúženej výhre v ňom prišlo zaváhanie v druhom sete, čo vyrovnalo stav na 1:1 na sety. V poslednom však nenechali Novomešťania nič na náhodu a zápas dotiahli do víťazného konca. Výsledný stav: 2:1 pre Novomešťanov.
Družstvo „A“ odohralo svoj druhý zápas proti Znojmu. Zápas dopadol v neprospech našich a Znojmo zvíťazilo 3:0.
Následne hneď nastúpili proti domácim z Kojetína. V tomto zápase dominovali naši chlapci a zvíťazili 3:0.
Posledný zápas turnaja odohralo Novomestské „B“ s víťazom turnaja Znojmom, chalani predviedli kvalitný výkon a súperovi nedali nič zadarmo, ale väčšie skúsenosti českých volejbalistov nakoniec rozhodli v neprospech nášho celku. Výsledný stav 3:0 pre Znojmo.

V priateľskej atmosfére turnaja naši kadeti otvorili novú sezónu.

Samuel Muth, kapitán „B“ družstva 

 

Naše družstvá boli doplnené hráčmi VO TJ Spartak Myjava a hráčmi zo žiackej kategórie. Na turnaji dostali šancu všetci hráči. Mali sme možnosť v zápasovej atmosfére preveriť schopnosti všetkých, respektíve zapojili sme nový herný systém, ktorým sa chceme prezentovať aj v majstrovskej súťaži. Na turnaji sme videli množstvo svetlých momentov, ale aj slabiny, ktoré nás sprevádzali už vo Frýdku Místku. Dúfam, že sa každým turnajom budeme posúvať vpred, nie len po hernej, ale aj mentálnej stránke. O konkurencii sa baviť nemusíme. Chalani mohli vidieť, že na každý post čaká ďalší hráč.

Juraj Šujan, tréner kadetov

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :