Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Ženy v Trnave obsadili 1.miesto

V nedeľu 18.9. 2016 sa naše ženské družstvo zúčastnilo halového turnaja o pohár predsedu TTSK v Trnave. Turnaja sa zúčastnilo celkovo 6 družstiev (HIT Trnava A, HIT Trnava B, VK Nové Mesto nad Váhom, ŠK TAMI Bratislava, ŠK DINAMO Bratislava, VK Skalica). Po príchode do športovej haly sa vyskytli technické problémy s postavením dvoch ihrísk, preto sa zápasy odohrali na jednom ihrisku, čo prinútilo organizátorov skrátiť zápasy len na dva hrané sety. Na tento turnaj sme išli s možnosťou, aby si každá hráčka zahrala a vyskúšala hrať ťažké zápasy.

Cestovali sme bez trénerov, ktorí mali už dlhodobo naplánovanú dovolenku pred súťažou. Zodpovednosť za družstvo na seba vzala Erika Rešutíková, ktorá svoju úlohu ako kapitánka, trénerka a hráčka zvládla veľmi dobre. Pochvala však samozrejme patrí aj ostatným hráčkam, ktoré sa po celý čas správali zodpovedne. Družstvo bolo disciplinované a všetky sme podali stabilné výkony, čomu nakoniec nasvedčuje aj výsledok turnaja.

 

Po výsledkoch zápasov:
VK Nové Mesto nad Váhom    -        HIT Trnava B                           2:0 (25.20, 25,10),
VK Nové Mesto nad Váhom    -        ŠK TAMI Bratislava                2:0 (25:19, 25:16),
VK Nové Mesto nad Váhom    -        ŠK DINAMO Bratislava         2:0 (25:15, 25:23),
sme sa umiestnili na krásnom prvom mieste.

 

Komentár k zápasom:

         Prvý zápas sme odohrali proti HIT Trnava B. Do prvého setu sme nastúpili so základnou zostavou, okrem kapitánky Eriky Rešutíkovej. Tým, že sme hrali prvý zápas s juniorkami, sme spravili dostatočný náskok, čo nám umožnilo prestriedanie hráčok. Za zápasovej atmosféry, tak dostala každá hráčka šancu preveriť svoje schopnosti. Výsledok 2:0 pre Nové Mesto.

         V druhom zápase sme hrali proti ŠK TAMI Bratislava. V tomto zápase nám veľmi pomohol servis Simony Kubišovej, ktorá potiahla 8 bodové skóre, kde sme mali možnosť striedania. Za tento zápas si zaslúžia pochvalu aj Simona Svitačová a Soňa Králiková, ktoré vybojovali ťažké lopty v poli. Ďalej by sme chceli pochváliť Kristínu Šaturovú, ktorá zvládla koncovku v útočnej fáze. 2:0 pre Nové Mesto.

         Finále sme odohrali proti ŠK DINAMO Bratislava. Vďaka taktickej porade, kde sme si určili, na ktorú hráčku máme podávať, to hneď využila naša blokárka Dominika Nováková na servise. Druhý set sme trochu poľavili, ale vďaka našej skvelej obrane, o ktorú sa postarala Veronika Magyarová a Diana Margetiaková, sme to ustáli. Koncovka zápasu bola zvládnutá vďaka Natálií Blizmanovej. Vo veľmi dlhých výmenách sa vyznamenala Martina Sláviková, ktorá to útočne ukončila. Dali sme možnosť si zahrať aj našej novej blokárke Andrei Ferovej, ktorá to zvládla herne dobre.

 

Ďakujeme družstvu z Trnavy za organizáciu a občerstvenie.
 

Simona Kubišová, za ženy VK Nové Mesto nad Váhom

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :