Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Kadeti vstúpili do sezóny úspešne

V Nitre 2.10.2016 sa uskutočnil 1.turnaj kadetov, ktorého usporiadateľom bol domáci SPU. Ide o jeden zo šiestich turnajov, na základe ktorých budú prvé dve družstvá postupovať na finálový turnaj o Majstra Slovenska.

 

Po výsledkoch:

VK NMNV - VO TJ Spartak Myjava         3:0 (8,18,11)
VK NMNV - VKP Bratislava                     2:1 (21,-21,24)
VK NMNV - VK Trnava                            3:0 (10,20,14)
VK NMNV - VK Bystrina SPU Nitra         2:1 (18,19,-22)

sme na turnaji obsadili 1.miesto. Boli sme v kompletnom zložení a vytvorili sme si potrebný odstup od súperov pred ďaľším turnajom. Sebavedomie a pohoda v tíme je na našej strane.

Na ihrisku bolo cítiť začiatok sezóny. Pekné momenty striedala miestami nesúhra tímu a množstvo vlastných chýb. Patrí to prirodzene do kadetskej kategórie. Turnaj sme zakončili víťazstvom nad SPU Nitra. Chválim hráčov, že v tomto zápase podali disciplinovaný, stabilný výkon a siahli na dno svojich síl. 

Celkovo som však s výkonom družstva spokojný. Chlapci vedia na čom budeme v ďalšom priebehu sezóny pracovať. Som rád, že sme po náročnej sobote zápasy zvládli kondične.

Poďakovanie patrí firme Kompava, ktorej doplnky využívame práve počas takto náročných víkendov.  Pred zápasmi a počas rozcvičky využívame výrobky ako Amino 2500, aminokyseliny BCAA na rýchlejšiu regeneráciu organizmu. Počas zápasov používame energetické tyčinky 3-Energy bar na doplnenie chýbajúcej energie. Hráči tiež dodržiavajú  pitný režim doplnený iontovým nápojom HypoFit, ktorý zabezpečuje rehydratáciu organizmu našich hráčov.

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :