Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Premiérové víťazstvá žien v Skalici

V druhom kole sa ženské družstvo VK Nové Mesto nad Váhom predstavilo na palubovke volejbalistiek zo Skalice. Skaličanky sme videli prednedávnom na našom domácom turnaji žien, kde ich hlavnou líderkou bola Miháliková Bianka, ktorá aktuálne hosťuje v extraligovej Senici. Skalica je, rovnako ako my, nováčik v súťaži 1.ligy žien. Preto som od našich dievčat v týchto dvojzápasoch očakávala potvrdiť úlohu favoritiek.

Po výsledkoch  VK Skalica -  VK Nové Mesto nad Váhom:

1.zápas  -  0:3 (-16,-21,-16)

2.zápas  -  0:3 (-11,-20,-23)

som rada, že sa nám v zápasoch podarilo domáce hráčky zatlačiť servisom. Tejto činnosti sme sa počas týždňa dôrazne venovali a teší ma, že nie zbytočne (31 es / 2 zápasy). Pochváliť môžem aj smečiarky, ktoré ustáli príjem súpera a tak taktický zámer Skaličaniek nevyšiel. Hráčky tiež dokázali dodržiavať oveľa lepšie ako v úvodnom kole taktické pokyny. Stále je však pred nami veľa práce a verím, že naša hra bude postupne gradovať. Skaličanky neboli vôbec ľahkým súperom, vynikali bojovnosťou a obetavosťou v obrane v poli, preto sme na našej strane len sporadicky dali šancu aj dievčatám z lavičky.Zápasy sme po celý čas kontrolovali.

 

Dievčatám môžem zablahoželať k zodpovednému výkonu a prvým víťazstvám do tabuľky.

Od pondelka sa pripravujeme na ďalšieho súpera zloženého zo skúsených volejbalistiek TAMI Bratislava (predstavíme sa po výmene kôl v Bratislave).

 

Lucia Šujanová - trénerka

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :