Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Odveta žien s COP Nitra

V odvetnom zápase sme dnes 02.11.2016 v športovej hale prehrali s hráčkami Nitry v pomere 1:4 (prvé stretnutie 2:3 pre COP).

V prvom sete nás mladé dievčatá v úvode ublokovali, ujali sa vedenia 7:2. Vďaka bojovnosti sme donútili súperky k chýbám a dotiahli sme stav do vyrovnanej koncovky. Tú sme prehrali v pomere 23:25.

V ďalších dvoch setoch sme sa úspešne vyvarovali blokom Nitraniek. Hrali sme opať dva vyrovnané sety. V závere setov sa na našej strane ukázalo menšie sebavedomie a premrhali sme príležitosti, ktoré mohli rozhodnúť v náš prospech.

Vo štvrtom sete sme nevyužili vedenie 15:5, Nitranky dobre servovali a postupne sa doťahovali. V závere setu sme dali príležitosť aj ďalším hráčkam. Set opať získali dievčatá z Nitry.

Na záver sme vyhrali skrátený tajbrejkový set.

 

Zo zápasu mi vyplýva, že hlavným rozdielom bolo zvládnutie koncoviek setov. Väčšina v týchto dvoch prípravných stretnutiach skončila v prospech Nitraniek. 

Dievčatá z COP majú príležitosti a potrebné skúsenosti z extraligy žien a my na druhej strane sme nováčikom v 1.lige. Samozrejme chceme na sebe pracovať, budeme sa zlepšovať a preto ďakujem trénerom COP Nitra za odohranie týchto prípravných zápasov.

Lucia Šujanová , trénerka družstva

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :