Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Extraligová HIT Trnava v Novom Meste nad Váhom

Novomestské volejbalistky pokračujú v konfrontácii s extraligovými družstvami žien. Po odohraní dvoch prípravných stretnutí s hráčkami COP Nitra sa na našej domácej palubovke predstavia v stredu 16.11.2016 v čase 17:30-20:00 hod. hráčky extraligového nováčika HIT Trnava.

Trnavčanky sú v doterajšom priebehu súťaže na predposlednom 9.mieste s jedným víťazstvom. Dôležité stretnutia na zisk ďalších výhier majú ešte pred sebou.

Našim dievčatám patrí v súťaži 1.ligy žien, v ktorej sme tiež nováčikom priebežné 2.miesto. Skúsenosti a spoznávanie úrovne 1.ligy žien nám napovedajú, že môžeme reálne uvažovať s dosiahnutím cieľa a umiestnením v prvej trojke. Stretli sme sa doteraz s družstvami Púchova, TAMI, DINAMO Bratislava a Skalice. Prvé tri sú družstvá s väčšími skúsenosťami, súťaž je preto veľmi vyrovnaná. Našou prednosťou je tréningový proces. Trénujeme podstatne viac ako menované tímy. Verím, že pokiaľ budeme zdravotne v poriadku, tak sa to bude v odvetnej časti naplno prejavovať na našich výsledkoch.

Teraz sa musíme sústrediť na našu prácu od zápasu na zápas. Neporaziteľný súper v 1.lige žien pre nás neexistuje. Či to dotiahneme na 1.miesto, prípadne do baráže, ukáže blízka budúcnosť. Každopádne boli by to pre nás ďalšie cenné skúsenosti. Práve preto sme veľmi rady, že extraligové družstvá prijali vzájomnú konfrontáciu. Vďaka nej vieme, na čom musíme popracovať a kde sú naše slabiny.

Týmto sa chcem poďakovať družstvám, trénerom a vedeniu COP Nitra a HIT Trnava.

Odvetné stretnutie:

V Bratislave v hale PKO 30.11.2016 - streda 17:30-19:30 hod.

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :