Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

Ženy naplno bodovali s COP NITRA "B"

V hale Olympia v Nitre sa dnes (20.11.2016) predstavilo družstvo žien VK Nové Mesto nad Váhom proti mladučkým Nitrankám z COP (centrum olympijskej prípravy). Podľa očakávania staršie hráčky dostali voľno po včerajšom extraligovom kole, keď odohrali zápas proti Kežmarku. Ocitli sme sa v úlohe favoritiek. 

Po výsledkoch:
COP Nitra "B" - VK Nové Mesto nad Váhom 0:3 (-17,-10,-21)
COP Nitra "B" - VK Nové Mesto nad Váhom 0:3 (-9,-11,-20)
sme dvojzápas s prehľadom zvládli. Zápasy mali rovnaký priebeh. V prvých dvoch setoch baby dominovali vo všetkých herných činnostiach. Po dobre rozohratých loptách sme dokázali útoky položiť na zem. 

Zaváhania, poľavenie v koncentrácii a na servise prišli v úvode tretích setov. Súperky dokázali v týchto úsekoch zabrať v obrane v poli, zatlačili nás od siete podaním a to spôsobilo naše útočné chyby. Záver setov však patril nám, kde sa prejavili naše väčšie skúsenosti. Nebudem chváliť len Moniku Vojtechovú (libero), dnes sme sa mohli oprieť v oboch zápasoch hlavne o body Simony Kubišovej a Natálii Blizmanovej. Všetky hráčky zlepšili obranu a plnenie taktických pokynov. Na palubovke sa po prvý krát za naše družstvo predstavila naša najmladšia hráčka Maťa Melicherová po prestupe z MVK Nové Mesto nad Váhom.

Cením si hladký priebeh a som rád, že sme natiahli našu víťaznú sériu. Máme čas na doplnenie energie, regeneráciu a zotavenie drobných zranení. Po krátkej prestávke a voľnom kole sa predstavíme konečne na domácej palubovke v športovej hale dňa 10.12.2016 o 15:00 a 17:00 hod. proti družstvu VA UNIZA Žilina.

Juraj Šujan - asistent trénerky žien

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :