Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

pon uto str štv pia sob ned
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

EXO hosting

TOPlist

Mimoriadna volejbalová ponuka

Fanúšikovia sa môžu tešiť počas tohto týždňa na veľmi dôležité stretnutia, ktoré budú mať zásadné slovo do zhodnotenia sezóny a postupových ambícii.

 

Už v utorok sa na Myjave (našim materským klubom mužskej zložky) uskutoční 3.kolo Challange Cupu medzi domácim Spartakom Myjava a lídrom najvyššej francúzskej ligy Chaumout. V družstve hostí pôsobí aj slovenský reprezentačný smečiar Matej Paták. V družstve domácich panuje spokojnosť z postupu medzi 8 najlepších tímov v tejto tretej najvyššej pohárovej súťaži . Favorit je jasný. Pozývame Vás dňa 14.2.2017 o 18:00hod sledovať tento volejbalový sviatok priamo v hale na Myjave.

V sobotu 18.2.2017 o 15:00 a 17:00hod sa predstaví družstvo žien v športovej hale proti ŠK DINAMO Bratislava. Ide o súboj prvých dvoch družstiev oblasti západ, ktoré sa už bodovo oddelili od ostatných súperov. Naše ženy sú priebežne na prvom mieste a ťahajú sériu 17-tich víťazstiev v rade. Bratislavčanky sú na druhom mieste s rovnakým počtom prehier. Rozlosovanie napovedá, že máme už za sebou tabuľkovo ťažších súperov ako bratislavčanky, čo môže byť okrem domácej haly našou výhodou. Ku všetkým zápasom pristupujeme zodpovedne a aj pred týmto stretnutím sme odohrali prípravné stretnutie. Tentokrát sme pred voľným víkendom 10.2.2017 cestovali do Skalice (1.liga), kde sa radovali naše dievčatá po výsledku VK Skalica - VK Nové Mesto n.V. 1:4 (23,-13,-16,-24, skrátený set -12). Najskôr sme mali dohodnuté hráčky Púchova, ktoré nám vypadli pre maródku. Zápasy so skaličankami máme v súťaži už za sebou. Momentálne sa prezentujú dobrými výsledkami a preto sme radi, že prijali ponuku na prípravný zápas a nevídeme zo zápasového rytmu. 

V súboji s ŠK DINAMOM Bratislava ide o mimoriadne dôležitý dvojzápas o čelo tabuľky, ktorý napovedá dramatický priebeh. V 1.kole sa našim ženám podarilo súperky zdolať na ich palubovke 3:2,3:2. Našim cieľom je o víťazstve rozhodnúť vlastnými silami a predvedenými výkonmi. Nechceme sa spoliehať na pomoc súperov. Preto by sme rady doma získali dve víťazstvá a tak pokračovali na víťaznej vlne. V prípade úspechu sa môžeme vážne zaoberať barážou a možným postupom do extraligy. Verím, že si diváci prídu na svoje a vytvoria domácim hráčkam príjemnú atmosféru.

 

V závere týždňa sa stávame organizátorom v poradí štvrtého turnaja M-SR kadetov oblasti západ. V nedeľu 19.2.2017 sa v športovej hale (10-19hod) predstavia tímy VKP Bratislava, SPU Nitra, VK Komárno, Spartak Myjava vrátane domácich . V sobotu sa ešte predstavíme v dvojzápase v súťaži 1.ligy mužov na ZŠ Kpt. Nálepkova o 11:00 a 13:00hod proti družstvu Mládež aktívne Trnava. Súťaž mužov slúži práve našim kadetom na získavanie skúseností. V odvetnej časti sa nám darí pripisovať na naše konto podstatne viac víťazstiev .

V kadetskej súťaži sa nachádzame na 2.mieste. Naši chlapci ešte neokúsili trpkosť prehry. Máme turnaj k dobru ako vedúci Nitrania. Našim cieľom je domáci turnaj zvládnuť bez prehry a pokúsiť sa zvýrazniť náš náskok. Z tejto skupiny postupujú dve najlepšie družstvá na finálový turnaj M-SR kadetov. Momentálne čakáme, kto bude usporiadateľom finálového turnaja. Pokiaľ SVF (Slovenská volejbalová federácia) rozhodne, že organizátor bude z našej oblasti, budeme musieť skončiť na prvom mieste. To by sme sa mali dozvedieť do začiatku turnaja. Napriek tomu si veríme, že tento cieľ je pre nás reálny. Netajíme naše ambície na zisk medaile v súťaži kadetov. Pri dobrej forme a zdravotnom stave hráčov máme určite družstvo aj na zisk majstrovského titulu.

J.Šujan

Generálny partner VK


1x1 pixel counter :