Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Úspešný víkend VK Nové Mesto nad Váhom

 

1.zápas VK Nové Mesto - Komjatice 3:0 (12,17,18)
Zostava: Ochodnický, Dúcky, Bernátek, Suja, Svitač, Makovec, libero Hrubý (Průša, Šimovec, Bielený)
V 6. kole sme privítali na domácej palubovke družstvo Komjatic, ktore patrí do spodnej časti tabuľky. Po dlhej dobe sme aj na základe tejto skutočnosti boli favoritom ako z výkonnostného hľadiska, tak i z využitia výhody domácej palubovky. Naše družstvo nastúpilo s cieľom uhrať plný počet bodov, za ktorým sme išli od prvej lopty. Priebeh všetkých setov bol hladký, po cely čas sme vyhrávali, súperovi sme nedovolili dostať sa do výraznejšieho vedenia. Priestor sme dali viacerým hráčom, po celý čas sme boli lepší vo všetkých herných činnostiach.

 

2. zápas VK Nové Mesto - Komjatice 3:0 (17,10,14)
Zostava: Šimovec, Bielený, Bernátek, Suja, Šujan, Makovec, libero Svitač (Klas, Hrubý) 
Druhý zápas, v ktorom sa chalani predstavili v nových čiernych dresoch, mal rovnako hladký priebeh, súper po prvom prehratom sete pôsobil odovzdaným dojmom a zápas sme dotiahli bez zaváhania do víťazného konca na 3:0.

 

Týmto dvojzápasom sme potvrdili úlohu favorita. Dôležité bolo, že sme dokázali byť sústredení tak, že súper necítil šancu na víťazstvo. Musíme sa koncentrovať na ďalšiu prácu,  stále  je toho dosť zlepšovať. Mladší hráči musia byť priebojnejší. Čaká nás 7. kolo, preto verím, že každý už vie zhodnotiť kvalitu našej súťaže a je za chalanmi aj tréma, ktorá nám zo zacǐatku zväzovala ruky. Najviac nás trápi presnosť príjmu podania, ako aj hra obrane v poli. To je rozhodujúce pre úspech v ďalších zápasoch. Verím, že chlapci sú naladení na víťaznú vlnu a budúci týždeň sa predstavíme v meste Skalica, odkiaľ sa pokúsime priniesť plný bodový zisk.

 

Muži VK Nové Mesto nad Váhom

 

Cez víkend hrali aj chlapčenské družstvá vo svojich súťažiach. Dievčenské družstvá mali voľno.

 

Výsledky súhrnne:

 

1. liga Muži:

VK Nové Mesto - Komjatice  3:0, 3:0

  

M-SR Kadeti:

Komárno - VK Nové Mesto  0:3, 1:3

 

M-SR Žiači:

Nitra - VK Nové Mesto 1:3, 1:3

    

Peter Jakovlev