Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Muži v 2. kole na 50%

 

1. zápas Skalica - VK Nové Mesto 0:3 (-10, -22, -21,)

Zostava: Valo, Holec, Prúša, Dúcky, Ochodnický, Makovec, libero Šimovec (striedali Kraisl, Pokopec, Svitač, Konc)
Zápas sme začali veľmi dobre, pri absencií Laca Müllera na nahrávke sa taktovky chopil Dominik Valo a viedol si veľmi dobre. V prvom sete nám vychádzalo úplne všetko a domáci hráči boli úplne mimo hru. V ďalších setoch sa hra miestami vyrovnala, ale stále sme hrali veľmi dobre v útoku aj na podaní a zápas s prehľadom vyhrali 3:0.
 

2. zápas Skalica - VK Nové Mesto 3:1 (23, 17, -22, 20)
Zostava: Valo, Pokopec, Prúša, Dúcky, Ochodnický, Makovec, libero Šimovec (striedali Pollák, Konc, Kraisl, Holec, Ševcech)
V druhom zápase  domáci hráči od začiatku výborne podávali a tým nám robili veľké problémy založiť útok a dostali sa do viac bodového vedenia. Dobrou hrou v obrane sme ale set zdramatizovali a dostali sa do koncovky kde sme zbytočne pokazili podanie a set prehrali. Prehratá koncovka prvého setu na chalanoch akoby zanechala „deku“ a druhý set sme hladko prehrali. V ďalšom priebehu zápasu sme hru vyrovnali, ale domáci ktorí v poli predviedli pár neskutočných zákrokov si už víťazstvo vziať nenechali.

 

Martin Dúcky na útoku

 

Martin Minárik