Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Slávnostné otvorenie Športovej haly

V čase od 16:00 do 18:00 sa na dvoch ihriskách uskutočnia priateľské zápasy družstiev žiakov a juniorov medzi VK Nové Mesto nad Váhom a ich rovesníkmi z VK DHL Ostrava (Česká republika).
O 19:00 príde Športovú halu symbolicky otvoriť prestrihnutím pásky primátor Nového Mesta nad Váhom Ing. Jozef Trstenský, ktorý tento slávnostný akt oživí i svojím príhovorom. Po jeho vystúpení Vás bude čakať športová lahôdka v podobe exhibičného zápasu medzi družstvami Spartak VKP Myjava (účastník extraligy) a VK DHL Ostrava (účastník Ligy majstrov!, úradujúci majster českej extraligy).
Okrem športu na Vás čaká aj rozptýlenie v podobe tomboly, v ktorej môžete získať množstvo zaujímavých vecných cien, pričom vstup na celé podujatie je pre každého zdarma.
Veríme, že naše pozvanie spolu s lákavým programom Vás privedú 15. januára 2014 do pohodlného hľadiska Športovej haly a spoločne si vychutnáme tento slávnostný moment.