Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Ochodnický na hosťovanie do VKP Myjava

V sobotňajšom extraligovom zápase v Nitre sa totiž zranil ďalší ex-reprezentant Martin Pipa, ktorý si natrhol lýtkový sval a podľa lekárskych prognóz ho čaká 4 až 6 týždňová pauza.
"Sezóna blíži do rozhodujúcej fázy, bojuje sa o Slovenský pohár a o nasadenie do play-off extraligy a preto sme sa rozhodli na zranenie Martina Pipu reagovať. Podľa odhadov by mal vypadnúť na 4 až 6 týždňov, čo je veľa. Máme v tíme síce druhé libero Martina Vydareného, ktorý je talentovaný a dobre na sebe pracuje, ale ešte mu chýbajú skúsenosti. Oslovili sme preto Ľuboša Ochodnického, ktorý prejavil záujem sa do extraligy vrátiť a keďže máme s Novým Mestom nad Váhom dobré vzťahy, dohodli sme sa na hosťovaní. Ľuboš je veľmi skúsený hráč, má talent na loptu a preto nám jeho angažovanie vyšlo ako jasná voľba," povedal športový riaditeľ Spartak VKP Myjava Jaroslav Petrucha na adresu víťaza Európskej ligy 2008 a majstra Slovenska v drese Nového Mesta nad Váhom v sezóne 2006/2007.

Ochodnický hral naposledy v extralige práve za Myjavu, ale po tom, ako sa pred rokom a pol klub spojil s VKP Bratislava, odišiel do prvoligového VK Nové Mesta nad Váhom. "V nedeľu mi zavolal Jardo Petrucha, že sa zranil Martin Pipa a či nechcem prísť pomôcť. V prvej lige sme práve minulý víkend po dvoch prehrách v Púchove stratili šancu postúpiť do baráže o postup do extraligy a preto som s ponukou Myjavy súhlasil," povedal Ochodnický, ktorý v Novom Meste hral na poste smečiara. "Tam som hral všetko," smial sa. Premiéru v myjavskom drese zvládol výborne a kvalitným príjmom pomohol Spartaku VKP k víťazstvu nad Prievidzou 3:0 a postupu na Final Four Slovenského pohára do Humenného. "Snažil som sa robiť čo najmenej chýb a sústredil som sa na prihrávku. Myslím, že som to celkom zvládol a verím, že pomôžem tímu aj v ďalších zápasoch," dodal Ochodnický.

 

Vencovi prajeme veľa šťastia a ďalšiu medailu!

 

Ľubo Ochodnický