Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Muži úspešní v 1. kole

 

1. zápas VK Nové Mesto - Trenčín "B"  3:2 (16, 20, -21, -21, 8)
Zostava: Müller, Konc, Prúša, Ševcech, Ochodnický, Makovec, libero Šimovec (striedali Holec, Valo, Svitač, Bohunický)
V prvom zápase v novej sezóne sme nastúpili proti mladým hráčom Trenčína. Hneď od začiatku sme súpera zatlačili podaním a následne sme dobre bránili a utáčali. Výsledkom boli hladko vyhraté prvé dva sety. V treťom sete po prestriedaní základnej zostavy, sme spravili zopár nevynútených chýb v útoku a na podaní, čo súper využil a zdramatizoval priebeh zápasu, ktorý dospel až do tajbrejku. V piatom sete sme zase od začiatku hrali koncetrovane a set s prehľadom vyhrali.

 

2. zápas VK Nové Mesto - Trenčín "B"  3:1 (-21, 14, 13, 23)
Zostava: Müller, Konc, Prúša, Holec, Ochodnický, Makovec, libero Šimovec (striedali Pollák, Svitač, Kraisl, Pokopec, Ševcech)
Druhý zápas sme začali veľmi nekoncentrovane a od začiatku sme boli málo agresívni v útoku aj na podaní, čo snaživý súper využil na zisk prvého setu. V daľšom priebehu sme sa výrazne zlepšili vo všetkých činnostiach a zápas vyhrali 3:1.
Pochválil by som hlavne mladých hráčov Pokopca a Kraisla, ktorí proti svojim rovesníkom podali výborný výkon. V ďalších zápasoch máme určite čo zlepšovať, ale všetci hráči ukázali, že sa chcú zdokonalovať a napredovať vo svojej volejbalovej kariére.

 

Muži VK Nové Mesto nad Váhom odohrajú najbližší domáci zápas v sobotu 26. októbra o 15:00 a 17:00 už na novej palubovke v športovej hale. Srdečne všetkých pozývame!

 

Muži VK Nové Mesto v zápase proti Trenčínu počas turnaja Štít 2012

 

Martin Minárik