Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Juniorky začali 2.časť súťaže

Do odviet naše juniorky vstúpili odvážnejšie ako v prvej časti súťaže.
Po víťazstvách nad UKF Nitra a Púchovom sme sa tešili na domáce dvojstretnutie s juniorkami Levíc.
Ďalší víkend naše  družstvo vycestovalo za favorizovaným tímom ŠŠK Bilíkova Bratislava a na domácej pôde sa uskutočnilo derby stretnutie pred búrlivou atmosférou oboch táborov proti MVK.
Priebežne sme na 8.mieste skupiny 1.ligy junioriek západ.

 

 

Hodnotenie posledných zápasov trénermi:

06.02.2016
10.kolo VK Nové Mesto nad Váhom  - Palas VK Levice
1:3 (-18,19,-20,-23); 1:3 (-16,-24,19,-9)

Družstvo Levíc je ako jedno z mála družstiev, ktoré sa pravidelne uchádza o najvyššie priečky v mládežníckych kategóriách dievčat a je tvorené hlavne so svojich odchovankýň. To svedčí o kvalitnej práci ich klubu a trénerov.
My sme vedeli, že po našich dobrých výsledkoch z predchádzajúcich zápasov nebudeme odovzdané družstvo na domácej palubovke. Na oboch stranách sa hral pekný volejbal, s množstvom dlhých výmen. Hráčky obidvoch družstiev ukázali bojovnosť v obrane v poli na hranici svojich možností.
Chýbal opäť len kúsok, ktorý nás pripravil o možnosť bodovať v tajbrejkoch s družstvom Levíc.  Neudržané 8 bodové vedenie v prvom zápase. V 1.zápase sme proti Leviciam urobili menej nevynútených chýb čo  hodnotíme pozitívne. Po taktickej strane bolo všetko na správnom mieste.  V druhom zápase nás mrzí premrhaná koncovka  2.setu, kde dievčatá nezískali set  po vedení 24:20. V týchto prípadoch sa ukazuje, že nemáme v družstve konkrétnu hráčku = líderku družstva, na ktorú by sme sa mohli spoľahnúť v dôležitých momentoch zápasu.
Treba povedať, že oporami súpera boli práve smečiarky, ktoré túto úlohu zvládli v koncovkách lepšie ako my. Levice v oboch zápasoch vynikali stabilným a nepríjemným servisom (22 es a 10 pokazených v obidvoch stretnutiach). To ich doviedlo aj k zaslúženým víťazstvám.

 

13.02.2016
11.kolo ŠŠK Bilíkova Bratislava - VK Nové Mesto nad Váhom
3:1
(18,-22,14,23); 3:1 (-18,11,16,14)

Priebežne vedúce družstvo našej súťaže nás privítalo na domácej palubovke v hale FEI STU v Bratislave. Hráčky Bilíkovej disponujú výškovou prevahou, sú pravidelnými účastníčkami M-SR mládeže, kde obsadzujú medailové umiestnenia.
Na našom družstve je vidieť stabilná výkonnosť. Vieme proti favoritom získať už nejaké sety, ale zatiaľ to nestačilo na bodovanie. V 1.zápase sa opakuje scenár, 8-9 bodové vedenie v 4.sete postupne strácame a do tajbrejku sme sa nedostali. Veríme, že to v najbližších kolách dotiahneme proti súperom z hornej časti k bodovému zisku.
Do druhého zápasu sme nastúpili sebavedomo, získali sme 1.set, čo nám dávalo šancu na zdramatizovanie zápasu. Bohužiaľ od tohto momentu domáce hráčky zabrali, ukázali svoju kvalitu a do stretnutia nás už nepustili. ŠŠK Bilíkova zaslúžene zvíťazila v pomere 3:1 a ukázala, že patrí na čelo tabuľky.

Tréneri Lucia Šujanová a Juraj Šujan