Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Vianočný kolotoč

23. decembra sa plaubovka Športovej haly zaplnila davom takmer 60 odhodlaných nadšencov, ktorí sa rozhodli skrátiť si čas čakania na darčeky účasťou na Vianočnom kolotoči organizovaným VK Nové Mesto nad Váhom.

Tento neodmysliteľný predvianočný turnaj už tradične prilákal množstvo bývalých hráčov z radov juniorov i extraligistov, pre ktorých je kolotoč jednou z mála možností stretnúť sa a spoločne zažiť priam nostalgickú eufóriu z nášho obľúbeného volejbalu. K nim sa samozrejme pridala súčasná volejbalová mládež z radov chlapcov a tento rok konečne už aj dievčat ako aj zopár menej skúsených amatérskych priaznivcov. Potešujúcim faktom bola aj hojná účasť verejnosti v hľadisku športovej haly. 28 dvojíc si zahralo klasických 30 kôl, v prestávke sa takmer všetci vo Volley Bare potešili klobásou a pivom (okrem mládeže prirodzene), ktoré patrili k občerstveniu pre každého účastníka. Z dvoch základných sérií po 15 kôl sa vyprofilovalo výnimočne až 11 dvojíc do desaťkolového finále, v ktorom  sa už zápasilo o obľúbené ceny, ktorých bolo tento rok o niečo viac a ušli sa po prvý krát v histórii kolotoča až prvým piatim dvojiciam. K prvému miestu ešte raz srdečne gratulujeme dvojici VAJKÁ (Dominik Vallo a Nina Hrneková), ktorí v záverečných desiatich kolách získali úctyhodných 88 bodov z možných 110. Skutočnými víťazmi sme však boli všetci, hlavne my starší, od ktorých si kolotoč každoročne pýta daň v podobe boľavých svalov, či kĺbov. Napriek tomu nikto z nás neľutuje, pretože na kolotoči je podstatné stretnúť sa, buchnúť do lopty a v dobrej nálade si pripomenúť, ako nám je vždy spolu vďaka volejbalu dobre. A práve v dobe, keď klub prechádza nepríjemnými turbulenciami, je potešiteľným faktom, že novomestský volejbal stále spája ľudí, živí chuť športovať a utužovať vzťahy. Na záver všetkým čitateľom, hráčom i fanúšikom prajeme pekný zvyšok sviatkov a najmä Šťastný a úspešný Nový rok 2015 a zároveň sa na Vás tešíme na sklonku budúceho roka na ďalšom Vianočnom kolotoči. Tomáš Slávik