Používame cookies, aby sme zabezpečili najlepší zážitok pri používaní našich stránok. Ak nevykonáte zmenu nastavenia, súhlasíte s ich používaním.

Prihlásiť

Logo vknovemesto.sk

Kalendár udalostí klubu

EXO hosting

TOPlist

Starší žiaci počas jarných prázdnin nezaháľali

Počas jarných prázdnin sa družstvo žiakov špeciálne pripravovalo v doobedných hodinách pod vedením osobného trénera Mgr. Borisa Farkaša, ktorý je certifikovaným trénerov kulturistyky fittnes II. triedy, absolventom FTVŠ na Karlovej Univerzite v Prahe. Týmto krokom mali chlapci možnosť zažiť ako pracujú vrcholoví športovci, ktorí majú dvojfázové tréningy a zároveň si naštartovať vlastný organizmus v profesionálne vybavených priestoroch CRUNCH FITNESS CLUB, ktoré sa nachádzajú v OC Laugarício Trenčín.

Posiľňovanie bolo v ranných hodinách zamerané na kardio a hlavne na techniku prevedenia jednotlivých cvikov, kedže sa jedná o prevažne chlapcov veku 14 až 15 rokov. Túto možnosť od CRUNCH FITNESS CLUB by sme radi využili aj v budúcnosti pri letnej príprave aj ostatných družstiev VK Nové Mesto nad Váhom.
Hráči absolvovali za týždeň minimálne 8 - 10 tréningových jednotiek z toho 1 prípravný zápas s našimi juniorkami, 2 spomínané ranné TJ zamerané na kardio posilňovanie, 2 ranné TJ zamerané na zdokonaľovanie podania v športovej hale a 3 poobedné TJ zamerané hlavne na útok smečiarov a blokárov a zdokonaľovanie bloku.
Najlepší zo žiackej kategórie reprezentovali VK Nové Mesto nad Váhom na kadetskom turnaji v Nitre v riadnej majstrovskej súťaži, ktoré sa hrá totožným turnajovým spôsobom ako u starších žiakov. Veríme, že chlapcov takýto týždenný mikrocyklus zaujal a bude pre nich výzvou pre ďalší volejbalový rast. Ďakujem trénerovi Farkašovi za odovzdanie cenných skúseností a CRUNCH FITNESS CLUBU za poskytnuté priestory.

Súvisiace položky (podľa značky)